• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Participació ciutadana Tallers pràctics d'administració electrònica per a les associacions

Tallers pràctics d'administració electrònica per a les associacions

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Participació Ciutadana, informa que durant el mes d'abril i maig es faran tallers pràctics relacionats amb l'administració electrònica dirigit a les associacions.

Aquests tallers es basaran fonamentalment en l'obtenció i ús del certificat digital, així com altres punts importants sobre la relació de les associacions amb les administracions per la via telemàtica. Per aquest motiu, es dirigeixen als membres de les juntes directives de les entitats, que són els legitimats a l'hora de fer aquest s tràmits.

Els tallers es faran amb grups reduïts i segons demanda, tant en horari de matí com de tarda, segons les preferències. Les inscripcions es poden fer fins al 8 d'abril al correu electrònic: participacio@conselldeformentera.cat. Els participants hauran de dur ordinador personal.

La consellera de Participació Ciutadana, Vanessa Parellada, ha explicat que "l'objectiu del curs és que els i les representants de les associacions puguin treure's el certificat digital perquè es relacionin amb l'administració de manera electrònica". Parellada ha afegit que "així podran fer els tràmits de manera més àgil i ràpida, sense desplaçaments".

Cal destacar que hi ha hagut un canvi normatiu que ha fet que les comunicacions amb el Registre d'Associacions del Govern balear hagin d'ésser obligatòriament de manera electrònica. "Aprofitem aquesta circumstància per millorar el coneixement de les eines digitals per relacionar-se amb qualsevol administració, ja sigui balear, estatal o el mateix Consell de Formentera", ha concretat Parellada.

Segons la demanda dels tallers, es preveu elaborar un llistat de persones interessades per fer altres edicions d'aquest tipus de formacions dirigides a la població general. Per això, si hi ha persones individuals interessades en rebre aquest tipus de formació es demana que també enviïn un correu electrònic amb la seua sol·licitud particular a participacio@conselldeformentera.cat.

21 de març de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022 administracio electronica

Ens trobareu a:
Carrer de l'Arxiduc Lluís Salvador, 2
07860 Sant Francesc
Tel. 971.32.10.87
participacio@conselldeformentera.cat

Wifi  Formentera

Ràdio Illa

Revista Formentera més propera

ministerio_igualdad_1

institut_balear_dona_1

participacio_govern_1