• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Benestar Social Obertes les línies de subvencions per millorar les prestacions sociosanitàries i per a les associacions d'immigrants

Obertes les línies de subvencions per millorar les prestacions sociosanitàries i per a les associacions d'immigrants

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Benestar Social, informa que s'ha obert el termini de sol·licitud de subvencions dirigides a associacions i/o entitats privades sense ànim de lucre a Formentera per al desenvolupament de programes i actuacions en matèria de serveis socials per a l'any 2022. El Consell dedicarà a aquestes ajudes un total de 45.000 euros. En aquest cas, es podrà subvencionar fins al 75 % del pressupost total del projecte presentat per cada associació o entitat, amb un màxim de 15.000 euros. Les bases d'aquestes ajudes s'han publicat al BOIB del 7 de maig.

D'altra banda, també s'ha obert el termini de sol·licitud de subvencions dirigides a cases regionals, associacions d'immigrants i altres associacions sense ànim de lucre, que duguin a terme activitats relacionades amb la immigració o adreçades a aquest col·lectiu, amb la finalitat de promoure el desenvolupament de programes i actuacions que afavoreixin l'acolliment i la integració de persones immigrades. El pressupost global màxim destinat als ajuts d'aquesta convocatòria és de 9.000 euros. Les bases d'aquestes ajudes han sortit publicades al BOIB del 12 de maig.

El conseller de Benestar Social, Rafael Ramírez, ha assenyalat que aquestes dos línies d'ajudes "permetran, d'una banda, cobrir part de la despesa de programes i actuacions que contribueixin a millorar les prestacions sociosanitàries a Formentera; i, d'altra banda, afavorir les accions de les associacions i entitats que afavoreixen l'acolliment i la integració de persones immigrades".

Les entitats interessades poden tramitar les sol·licituds de les ajudes a l'OAC o fer-ho telemàticament a través de l'OVAC.


13 maig de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

telf emergsocial 112

Ens trobareu a:
Venda des Brolls, 53
07860 Sant Francesc Xavier
tel. 971 32 12 71 · fax 971 32 20 39
benestarsocial@
conselldeformentera.cat

Centre de Dia
Venda des Brolls
07860 Sant Francesc Xavier
tel. 971 32 16 17 · fax 971 32 22 20

cons_aferssocials_1

padib_1

atencio_dependencia_1

apneef 2018

aecc_1