• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Joventut Presentació de les activitats del Casal de Joves del mes de juny

Presentació de les activitats del Casal de Joves del mes de juny

foto 2022vi cuina casalEl Consell de Formentera, a través de l’àrea de Joventut, informa sobre les activitats previstes al mes de juny al Casal de Joves. La consellera de l’àrea, Vanessa Parellada, ha destacat que a banda de les propostes, “el personal de l’àrea acompanya els i les joves i els donen suport en les seves necessitats, bé sigui estudiar o cercar feina, compartir experiències o parlar sobre qüestions que els preocupen; sempre són al seu costat en una etapa imprescindible per a la formació de la personalitat i el pas a la vida adulta”, segons ha destacat.

Pel que fa a les activitats, comencen avui dimecres 1 de juny amb la projecció d’un film, el dimecres 15 de juny i el dimecres 22 de juny també es faran projeccions de pel·lícules que aquest mes van relacionades amb la temàtica dels refugiats. El divendres 3 de juny es farà un taller de massatges, acompanyat de música suau on es crearà un ambient relaxant. El dissabte 4 de juny arriba el moment del taller de cuina, un espai que cada mes és molt ben acollit i on es comparteixen i s’elaboren receptes saludables.

El dimecres 8 de juny tornaran a fer el joc de “Twister!”, on els i les joves es diverteixen i exploren la seva flexibilitat. El divendres 10 de juny se celebrarà un torneig de tennis taula amb premi final pel que guanyi que s’emportarà una pizza. El dissabte 11 de juny es farà un taller de henna per a tots els usuaris i usuàries del Casal que vulguin experimentar amb aquest material i deixar anar la seva imaginació i creació.

El divendres 17 de juny es fa de nou un taller d’acrobàcies per posar en pràctica la flexibilitat i força. I el dissabte 18 de juny, amb motiu del Dia de les persones refugiades, es farà un taller participatiu sobre aquesta problemàtica per conscienciar els i les joves: “Atrapades entre dues realitats”, a càrrec de La nave va. El divendres 24 de juny, els i les usuàries del Casal, pintaran un nou mural a la façana principal de les insal·lacions sota la direcció de n’Edgar Vilamajó, que ja ha fet diversos murals per al Casal.


24 de maig de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022vi prog casal

ibj

art jove-01

carnet jove-01

injuve-01

uib-01