• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Educació Formentera destina 95.500 € en ajudes a estudiants i centres educatius

Formentera destina 95.500 € en ajudes a estudiants i centres educatius

El Consell de Formentera, a través de l'àrea d'Educació, informa que ja s'ha obert el termini de presentació d'ajudes i beques de llibres, de compensació de la doble i triple insularitat i d'estudis superiors. Des d'avui divendres 3 de juny i fins al 14 de juliol els estudiants i centres educatius poden presentar les sol·licituds a l'OAC o a l'OVAC. A la pàgina web del Consell hi ha els formularis de sol·licitud i tota la informació de les beques. Així mateix, els interessats poden demanar més informació al correu electrònic educacio@conselldeformentera.cat.

Amb aquestes ajudes, segons ha destacat la consellera d'Educació, Susana Labrador, "volem ajudar a corregir les desigualtats i els desequilibris entre els estudiants de la nostra illa i els de la resta de la comunitat o de l'Estat, ajudar les persones que cursen estudis superiors fora de Formentera i ajudar els centre educatius de Formentera i les famílies que més ho necessiten per adquirir els llibres o el material necessari per a l'educació dels infants i joves".

Ajudes per compensar la doble/triple insularitat per als estudiants que cursin estudis fora de l'illa de Formentera per al curs 2021-2022

L'import que es destina a aquestes ajudes és de 38.000 € i es divideix en:

-Ajudes a estudiants que cursin els seus estudis a Eivissa i a Universitats a distància (150 €).
-Ajudes a estudiants que cursin els seus estudis fora de les illes Pitiüses (500 €).
-Ajudes a estudiants que cursin estudis dels ensenyaments elementals o professionals reglats de música o dansa, fora de l'illa, sempre que aquests no es puguin fer a Formentera (100 €).

Ajuts econòmics per participar en el programa de reutilització de llibres de text i material didàctic i/o en el programa digitalització per al curs 2021-2022

L'import total que es destina a aquest ajut és de 45.000 € i es divideix en:

-Ajuts econòmics als centres educatius de primària i secundària de Formentera que desenvolupin el programa de reutilització de llibres de text i material didàctic i/o el programa de digitalització per al curs 2021-2022.

o 50 € per a alumnat adscrit de primària
o 70 € per a alumnat adscrit de secundària

-En el cas de les famílies nombroses o monoparentals residents a l'illa hi ha ajuts individuals als estudiants que cursin estudis de primària i que formin part del programa de reutilització dels llibres de text i material didàctic (es finança el 100 % de la despesa), o de secundària i que formin part del programa de digitalització (es financen 200 € del cost de l'equip informàtic).

Ajudes econòmiques de beques d'estudis superiors per a estudiants de Formentera per al curs 2021-2022

L'import que es destina a aquest ajut és de 12.500 €. Es convoquen deu beques, la quantia de cada beca serà de 1.250 €.

Els estudis que es cursin han de tenir com a principal interès una titulació de caràcter oficial i amb validesa a tot l'Estat espanyol. Les beques d'estudis superiors seran concedides per estudis que siguin presencials a centres oficials reconeguts per l'administració educativa i que s'encaminin a l'obtenció d'un títol oficial amb validesa acadèmica o professional.

3 de juny de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022 beques ajuts

Ens trobareu a:

Directora: Esperanza Suñer Torres
C. de Pius Tur Mayans, 14 · 07860
Sant Francesc · Formentera
tel. 971 32 34 15 · fax 971 32 25 83
escoleta@conselldeformentera.cat

ceib_1

educacio_govern_1

iepi_1

uib_1

uoc_1

uned_1