• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Joventut S'obren les inscripcions de l'Escola d'Estiu 2022

S'obren les inscripcions de l'Escola d'Estiu 2022

foto 2022 escola estiuEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Joventut, informa que avui dilluns 6 de juny s'inicia el període d'inscripció per l'Escola d'Estiu 2022 que estarà obert fins el 15 de juny. Les inscripcions es poden fer telemàticament a l'Oficina Virtual d'Atenció a la Ciutadania del Consell de Formentera (OVAC) o presencialment l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC).

L'Escola d'Estiu 2022 començarà el pròxim 1 de juliol i es perllongarà fins al 31 d'agost, es desenvoluparà als centres escolars de Sant Francesc, la Mola i el centre de l'escola vella de Sant Ferran. Aquesta escola s'adreça als infants en edat escolar, d'entre 3 i 12 anys. L'horari de l'Escola d'Estiu permet l'estada als centres des de les 8 a les 14.30 h.

La consellera de Joventut, Vanessa Parellada, ha destacat que "amb aquesta oferta el Consell vol ajudar a que les famílies de Formentera puguin fer feina durant l'estiu, en plena temporada alta, però també volem donar una alternativa d'oci per als infants on tenguin un espai per créixer, jugar, compartir, aprendre i divertir-se acompanyats dels monitors que els cuidaran durant els matins de les vacances d'estiu".

Les activitats estaran dinamitzades per l'equip de monitors de temps lliure. Cal destacar que els infants de famílies amb dificultats de conciliació, vulnerabilitat socioeconòmica i situació de protecció del menor tindran prioritat d'accés.

6 de juny de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

ibj

art jove-01

carnet jove-01

injuve-01

uib-01