• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Promoció, Ordenació turística i Activitats econòmiques Formentera ha celebrat el dia internacional del ioga amb una classe magistral de Verónica Blume

Formentera ha celebrat el dia internacional del ioga amb una classe magistral de Verónica Blume

foto 2022 dia ioga AEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Turisme, informa que ahir 21 de juny es va celebrar a Formentera el Dia Internacional del Ioga de la mà de la model i iogui Verónica Blume.

Amb motiu d'aquesta celebració, el Consell Insular de Formentera i Puro Bienestar varen organitzar una classe magistral al port de la Savina a la qual varen assistir 60 persones i que va estar impartida per una professional de primer nivell i amb projecció internacional, la model Verónica Blume.

El 21 de juny és la data promulgada per l'ONU per conscienciar la població sobre els beneficis de practicar aquesta disciplina holística de benestar, que treballa d'una manera integral, harmoniosa i equilibrada totes les àrees de l'ésser humà i respectant els cicles de la naturalesa.

L'esdeveniment va ser de caràcter solidari i sostenible. Tots els fons recaptats amb el preu de les inscripcions es destinaran al projecte Save Posidonia Project.

22 de juny de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Fires i Mercats d'Artesania

Reb Bio. Turisme Ornitològic

Passió per Formentera

Web oficial de Turisme (www.formentera.es)