• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Medi Ambient Formentera recicla fins a 83,1 quilos de vidre per habitant, el major índex de recuperació de Balears

Formentera recicla fins a 83,1 quilos de vidre per habitant, el major índex de recuperació de Balears

foto 2022vi ecovidrioEls ciutadans de Formentera varen reciclar fins a 83,1 kg de vidre per habitant el 2021, el major índex de recuperació de les Illes Balears, segons les dades recollides per Ecovidrio. A la comunitat autònoma, en total, l'any passat els ciutadans varen reciclar fins a 42.839 tones de residus d'envasos de vidre, un fet que suposa 36,5 kg/habitant, "i ens situa com la regió líder i al capdavant del país quant al reciclatge d'envasos de vidre", segon apunten des de l'entitat.

En aquest sentit, la Conselleria de Medi Ambient del Consell de Formentera col·labora amb l'impuls de la campanya de Banderes Verdes que llança l'entitat i que premia l'esforç de l'hostaleria local amb el reciclatge d'envasos de vidre i la lluita contra el canvi climàtic. El conseller de Medi Ambient, Antoni Tur, ha destacat "la importància de campanyes com aquesta que ajuden a la conscienciació del reciclatge entre la població i els establiments". El conseller ha assenyalat que "les administracions han de treballar en aquesta línia de reduir la generació de residus i reciclar el màxim possible".

Cent vuitanta establiments de l'illa se sumen a la iniciativa

En total, cent vuitanta restaurants i bars de l'illa ja s'han sumat a la iniciativa que té com a objectiu guardonar l'esforç dels establiments hostalers de l'illa i l'activisme per la sostenibilitat durant l'estiu, especialment pel que fa a la gestió correcta dels residus. A més, durant la campanya, Ecovidrio llançarà el I Baròmetre sobre la sostenibilitat hostalera balear i premiarà l'establiment balear més compromès amb l'economia circular i la protecció del nostre entorn.

23 de juny de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

conselleria_mediambient_1

Formentera neta, naturalmet gràcies a valtros

Xarxa Natura de les Illes Balears

Punt d'Informació Ambiental

Balears Life Posidonia

platges cat baix