• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Igualtat Nova beca d'investigació per a projectes de recerca de recuperació històrica de les dones a Formentera

Nova beca d'investigació per a projectes de recerca de recuperació històrica de les dones a Formentera

El Consell de Formentera, a través de l'àrea d'Igualtat, informa que fins al 6 de setembre està oberta la convocatòria de la nova beca d'investigació per a projectes de recerca vinculats a la recuperació històrica de les dones a l'illa de Formentera, tenint en compte totes les etapes de la vida.

La presidenta i també consellera d'Igualtat, Ana Juan, ha mostrat la seua satisfacció per oferir una nova beca que "impulsi la investigació científica vinculada a la temàtica de la igualtat a la nostra illa i que busca promoure la recuperació històrica de les dones". L'import de la beca és de 8.000 €.

Aquesta beca està inclosa dins dels objectius i accions establerts en el I Pla d'Igualtat entre dones i homes de Formentera 2019-2022. Específicament dins l'eix 3: Cap a una cultura més igualitària, i l'objectiu 3.1: Augmentar la formació per tal d'incorporar la perspectiva de gènere.

Requisits
Poden sol·licitar aquesta beca els majors d'edat en possessió d'una titulació mínima de diplomatura. Es poden acollir a la convocatòria a títol individual o bé constituïts en equips de recerca.

El procediment de concessió de la beca es farà en règim de concurrència competitiva i les bases han sortit publicades al BOIB. També estan publicades a la web del Consell de Formentera.

Les sol·licituds es poden presentar de manera presencial a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) o telemàticament, a través de l'Oficina Virtual d'Atenció Ciutadana (OVAC).


8 d'agost de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022 beca investigacio

ministerio_igualdad_1

institut_balear_dona_1

participacio_govern_1