• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Cultura 'Raíces', una exposició de pintura que busca connectar amb l'espai natural que ens envolta a la Sala d'Exposicions 'Ajuntament Vell'

'Raíces', una exposició de pintura que busca connectar amb l'espai natural que ens envolta a la Sala d'Exposicions 'Ajuntament Vell'

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Cultura, informa que del 27 de setembre al 8 d'octubre a la Sala d'Exposicions "Ajuntament Vell" es podrà visitar la mostra "Raíces" de l'artista Yolanda Costa.

La mostra està composta per una sèrie de pintures de diferents formats i mides, les quals busquen connectar amb l'espai natural que ens envolta. "El títol fa referència a la recerca de la connexió amb les arrels amb les quals creixem", exposa Costa. Les textures i els colors són els protagonistes de les seues obres. Aquesta sèrie s'elabora a partir de mesclar, pintar, doblegar i trencar el paper i cartons reciclats. Utilitza l'aquarel·la, l'acrílic, el guaix i altres tècniques per convidar l'espectador a la contemplació i a la interpretació de les seues obres.

foto 2022ix raices

La gallega Yolanda Costa és conservadora i restauradora d'art. Des de fa uns anys viu a Mallorca i, segons explica l'artista, quan va arribar a l'illa, va connectar amb la natura i les seues arrels.

L'exposició s'inaugurarà el dilluns 26 de setembre a les 19.00 hores i es podrà visitar a la Sala d'Exposicions "Ajuntament Vell" de dilluns a dissabte, d'11.00 a 14.00 hores i de 18.00 a 20.00 hores fins al 8 d'octubre. Diumenges, festius i dilluns al matí, la sala romandrà tancada.


22 de setembre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022ix raices

Xarxa de Biblioteques

Institut d'Estudis Baleàrics

Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera