• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Educació Obert el termini d'inscripció per als cursos i tallers per a adults de pintura, fusta, fotografia i català

Obert el termini d'inscripció per als cursos i tallers per a adults de pintura, fusta, fotografia i català

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Cultura i Educació i del Servei d'Assessorament Lingüístic, presenta l'oferta de cursos i tallers de tardor i hivern per a persones adultes. L'objectiu és oferir una àmplia varietat per cobrir la demanda formativa i d'oci de la ciutadania resident a l'illa.

Tornen els clàssics tallers de creació i pintura impartits per Teresa Matilla, i el de talla en fusta d'Aaron Keydar. L'aula d'art, el taller impartit per Teresa Matilla, ofereix als alumnes coneixements de les diferents tècniques pictòriques, creativitat, creixement personal i emoció. El taller s'oferirà en horari de tarda de novembre a març. Per altra banda, Aaron Keydar porta impartint taller de talla en fusta des de l'any 2014, i enguany es realitzarà els dimarts i divendres en horari de tarda de novembre a març.

Enguany continua també el curs de fotografia digital (nivell I), impartit pel fotògraf José Antonio Arribas. El curs tendrà una durada de dotze hores, del 21 al 30 de novembre. La formació es divideix en una part teòrica i una de pràctica, que permetrà als alumnes aprendre diferents tècniques fotogràfiques dins i fora de l'aula. Aquest curs va dirigit a totes aquelles persones que vulguin treure el màxim rendiment a la càmera rèflex o treballar amb profunditat diferents disciplines fotogràfiques.

Tots els cursos s'impartiran en el nou Espai Cultural de Sant Ferran i els joves de menys de 25 anys, els jubilats i les persones amb una discapacitat acreditada igual o superior al 33 %: gaudiran d'un de descompte del 30 %.

D'altra banda, el Servei d'Assessorament Lingüístic proposa els cursos de català per a adults. Els cursos son gratuïts, i les inscripcions es poden realitzar del 28 de setembre a l'11 d'octubre.

Preinscripcions
Pel que fa a les preinscripcions, es poden formalitzar a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC), o telemàticament a través de l'OVAC a partir del 28 de setembre.

26 de setembre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022ix cursos tardor

Ens trobareu a:

Directora: Esperanza Suñer Torres
C. de Pius Tur Mayans, 14 · 07860
Sant Francesc · Formentera
tel. 971 32 34 15 · fax 971 32 25 83
escoleta@conselldeformentera.cat

ceib_1

educacio_govern_1

iepi_1

uib_1

uoc_1

uned_1