• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Benestar Social El dia 19 s'obrin les inscripcions del Curs d'Integració Social i Cultural per a persones estrangeres

El dia 19 s'obrin les inscripcions del Curs d'Integració Social i Cultural per a persones estrangeres

El Consell de Formentera, a través del departament d'Immigració de l'àrea de Benestar Social, informa que el pròxim 19 d'octubre s'obrin les inscripcions del XVIII Curs d'Integració Social i Cultural adreçat a persones estrangeres de l'illa, que es desenvoluparà del 3 al 29 de novembre a l'Escola d'Adults de Formentera.

El curs és gratuït i les inscripcions romandran obertes des del 19 fins al 28 d'octubre a l'àrea de Benestar Social, ubicada al Centre de Dia, venda des Brolls 7179. Més informació al telèfon 971 321 271 i al correu electrònic immigracio@conselldeformentera.cat.

El conseller de Benestar Social, Rafael Ramírez, ha assenyalat que "amb aquest curs d'aprenentatge el Consell continua amb el compromís d'afavorir i facilitar la integració de la població estrangera i la seua regulació".

El curs és vàlid per obtenir l'informe d'esforç d'integració emès per la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i per preparar l'examen CCSE de Nacionalitat. Els continguts que es tractaran seran, entre d'altres, els valors constitucionals de l'Estat espanyol, drets humans i llibertats públiques, Estatut d'Autonomia, Unió Europea, i la igualtat entre homes i dones. Les classes del curs seran dimarts i dijous, de 16.30 a 19.00 hores.

11 d'octubre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022x integracio

cons_aferssocials_1

padib_1

atencio_dependencia_1

apneef 2018

aecc_1