• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Educació Nou curs d'escriptura creativa a la Biblioteca Marià Villangómez

Nou curs d'escriptura creativa a la Biblioteca Marià Villangómez

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Cultura, informa que la Biblioteca Marià Villangómez ha programat el segon curs d'escriptura de 2022 amb el nom "Taller d'iniciació a l'escriptura creativa i l'apreciació literària" que es realitzarà al mes de novembre i s'impartirà en català.

Per acompanyar la iniciativa, la Biblioteca Marià Villangómez va adquirir exemplars en català i castellà sobre aquesta temàtica que estaran disponibles.

Taller d'iniciació a l'escriptura creativa i l'apreciació literària
El taller està dirigit per a majors de 16 anys i us podeu inscriure enviant un correu electrònic a biblioteca@conselldeformetera.cat amb el nom complet, número de telèfon i adreça electrònica. El període d'inscripció és del 17 al 21 d'octubre, i el nombre màxim d'assistents és de deu places, que s'atorgaran per ordre d'arribada de la inscripció. Tendrà lloc a la Biblioteca Marià Villangómez els dilluns del mes de novembre (els dies 7, 14, 21 i 28), de les 19.30 h fins a les 21.00 h. Serà impartit per Vicent Ferrer i és gratuït.

Vicent Ferrer Mayans va néixer a Formentera el 1967. Actualment és professor de llengua i literatura, investigador, divulgador, dramaturg i guionista. Així mateix, coordina la revista gràfica i literària ADN.

La programació d'aquest taller seria la següent: recursos per al desbloqueig expressiu; constricció com a motor de creació; reescriptura de textos literaris; escriptura per a les xarxes socials i bases per a l'elaboració d'un micropoemari.

Per a qualsevol dubte, us podeu posar en contacte amb l'equip de la biblioteca a través del correu electrònic biblioteca@conselldeformentera.cat o trucant al telèfon 971 32 33 86 en horari d'obertura.

13 d'octubre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022x escriptura creativa

Ens trobareu a:

Directora: Esperanza Suñer Torres
C. de Pius Tur Mayans, 14 · 07860
Sant Francesc · Formentera
tel. 971 32 34 15 · fax 971 32 25 83
escoleta@conselldeformentera.cat

ceib_1

educacio_govern_1

iepi_1

uib_1

uoc_1

uned_1