• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Promoció, Ordenació turística i Activitats econòmiques Formentera posa en marxa les campanyes per incentivar les vendes comercials al Nadal

Formentera posa en marxa les campanyes per incentivar les vendes comercials al Nadal

foto 2022xi compra a casaLa presidenta i consellera de Comerç del Consell de Formentera, Ana Juan, acompanyada de la gerent de la Pimef, Lidia Álvarez, i la representant de la Cambra Comerç d'Eivissa i Formentera, Lina Bustos, han presentat avui les campanyes comercials de cara a les festes nadalenques com ara el Black Friday, "Al Nadal, compra a casa" i el Concurs d'Aparadorisme.

La presidenta Ana Juan ha destacat que "l'objectiu d'aquestes campanyes és incentivar les vendes del comerç local en aquestes dates" i ha recordat "la importància d'enfortir un sector cabdal en el nostre teixit productiu, amb el qual estam treballant junts en el pla d'enfortiment que hem posat en marxa enguany per millorar les seues prestacions i la competitivitat".

Respecte a les campanyes, per ordre cronològic, aquest divendres 25 novembre, el Consell i la Pimef han posat en marxa la jornada "Black Friday a Formentera" a través del seu programa de fidelització per al comerç local "Compra a casa". Durant aquesta jornada, totes les compres a partir de 15 euros que es realitzin en els establiments adherits a "Compra a casa" participaran en el sorteig d'una targeta regal de 50 euros. El guanyador es donarà a conèixer el 29 de novembre i podrà recollir el seu premi a les oficines de Pimef.

"Al Nadal, compra a casa"
Durant les festes, enguany també s'ha activat la campanya "Al Nadal, compra a casa" que premia les compres que es realitzin als comerços adherits entre l'1 de desembre i el 6 de gener. Així, enguany se sortejarà una targeta regal de "Compra a casa" de 500 euros entre totes les compres d'un mínim de 20 euros que es realitzin durant aquest període.

cartell 2022xi black friday

Lidia Álvarez ha assenyalat que en l'actualitat hi ha trenta-cinc establiments adherits al programa "Compra a casa", 3.118 targetes i, per exemple, enguany fins avui en dia, l'import de les compres amb targetes de "Compra a casa" és d'1.419.526 euros. Álvarez ha destacat "l'arrelament de la targeta entre els comerciants i compradors de Formentera".

Concurs d'Aparadorisme Nadalenc
Per altra banda, la Cambra de Comerç i el Consell han convocat el XVI Concurs d'Aparadorisme Nadalenc, que promoure l'ambient festiu nadalenc entre els establiments de l'illa. El període d'inscripcions començà el dia 21 i finalitza el 12 de desembre. Lina Bustos ha animat els comerços de l'illa a participar en el concurs que l'any passat va comptar amb quinze participants. Enguany s'han incrementat a 200 euros els premis dels guanyadors. Cal recordar que s'han establert quatre categories de premis: a la millor ambientació nadalenca, al muntatge comercial, a l'originalitat i a l'ecocreativitat. Els quatre guanyadors rebran 200 euros cadascun i una placa de reconeixement. Els premis es faran públics el 14 de desembre.

cartell 2022xi aparadorisme

Per a més informació i inscripcions es pot contactar amb la Cambra de Comerç al telèfon 971 32 20 71 i amb l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC).

23 de novembre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Fires i Mercats d'Artesania

Reb Bio. Turisme Ornitològic

Passió per Formentera

Web oficial de Turisme (www.formentera.es)