• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Esports El Consell aprova amb els sindicats la implantació progressiva de la carrera professional

El Consell aprova amb els sindicats la implantació progressiva de la carrera professional

foto 2022xi carrera professionalEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Recursos Humans, informa que avui s'ha aprovat a la mesa negociadora amb els sindicats la implantació progressiva de la carrera professional i el calendari que es completarà el 2026. La implantació de la carrera professional ja s'aplicarà en les nòmines dels treballadors d'aquest mes de novembre (un 20 %) i s'aplicarà de manera progressiva els pròxims anys 2023 (55 %), 2024 (70 %), 2025 (85 %) i 2026 (100 %).

La consellera de Recursos Humans, Paula Ferrer, ha assenyalat que l'aprovació d'avui "és una molt bona notícia, ja que s'ha aconseguit una fita importantíssima i complim amb un compromís amb els treballadors del Consell, després d'una llarga feina amb els sindicats".

La carrera professional dona als treballadors la possibilitat de progressar, és un element motivador que dota l'administració pública de professionals amb més formació i coneixements del seu lloc de feina; i millora així el servei a la ciutadania, que és l'objectiu principal de les institucions.

Cal recordar que fins al 30 de novembre està obert el termini extraordinari per sol·licitar incorporar-se a la carrera professional i presentar la documentació necessària. Les sol·licituds es poden fer per registre d'entrada a l'OAC o telemàticament per l'OVAC, amb el formulari que es pot trobar a la web www.consellinsulardeformentera.cat, a l'àrea de Recursos Humans.

Increment salarial de l'1,5 % per pal·liar la inflació
D'altra banda, l'àrea de Recursos Humans informa que durant el mes de novembre s'aplicarà un increment de l'1,5 % a la nòmina dels treballadors, que serà amb caràcter retroactiu des del mes de gener per pal·liar els efectes de la inflació. D'aquesta manera, el Consell trasllada la pujada anunciada pel Ministeri d'Hisenda i pel Govern balear després de l'acord que va comptar amb el suport sindical.


28 de novembre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

posam-horizontal-color

escoles esportives municipals

caib esports

valors esport logo