• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Serveis Generals Presidència Neix 'Formentera Impulsa', un espai destinat a emprenedors i petites empreses de nova creació

Neix 'Formentera Impulsa', un espai destinat a emprenedors i petites empreses de nova creació

foto 2022xii f impulsa AEl Consell de Formentera, a través de l'àrea d'Emprenedoria, ha presentat avui "Formentera Impulsa", un espai destinat a la ubicació temporal d'emprenedors i petites empreses (microempreses) de nova o recent creació de l'illa. Ubicat en les antigues oficines de Benestar Social, al Casal d'Entitats, "Formentera Impulsa" ofereix un conjunt de serveis que faciliten als emprenedors el funcionament de la seva empresa en els primers anys.

La presidenta del Consell i consellera d'Emprenedoria, Ana Juan, ha destacat en la presentació "que aquest projecte es posa a disposició de les persones emprenedores de Formentera per facilitar el desenvolupament de la seva activitat, millorar la formació i crear un espai on compartir experiències i sinergies amb altres persones". Ana Juan ha assenyalat que aquesta iniciativa "és un acompanyament per a aquelles persones que no poden disposar d'un espai per iniciar la seva feina administrativa i a totes les que necessiten formació, orientació i assessorament a l'hora de crear la seva pròpia empresa".

Espais
"Formentera Impulsa" disposa d'una sala de cotreball amb sis llocs de feina, una sala de reunions, una zona de recepció i zona d'espera, lavabos, zona d'aparcament i també una aula de formació de l'Àrea de Desenvolupament Local, de la qual se'n podrà fer ús segons disponibilitat i on s'impartiran les formacions destinades als emprenedors. Les empreses allotjades a l'Espai Empresarial disposaran de les següents prestacions: recepció i control d'accessos, fotocopiadora, accés a serveis telemàtics, mobiliari, sala d'usos múltiples, connexió de fibra òptica, climatització general. El preu per taula de l'Espai Empresarial és de 50 euros al mes.

Serveis i pàgina web
A més, "Formentera Impulsa" ofereix un ampli ventall de serveis a la ciutadania de l'illa per a emprenedors (disposa d'un Punt d'Atenció a l'Emprenedor, PAE); sobre ocupació i formació (enllaç directe i informació sobre els programes del SOIB amb els quals treballa el Consell), sobre ajudes i subvencions destinades a les empreses i la ciutadania i programes destintats a empreses locals, com Rempresa.

Per facilitar l'accés a "Formentera Impulsa" i oferir informació actualitzada per a la ciutadania en general també s'ha creat la pàgina web www.formenteraimpulsa.cat on es pot accedir a tota la informació i els serveis que ofereix.

16 de desembre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat

twitter

 

facebook

boto INSTAGRAM

boto YOUTUBE