• Català
  • Castellano
  • English

El Diverespai, un espai de reunió i diversió per més de 700 nens i nenes de Formentera

Diverespai 2010Un any més l’àrea de Benestar Social i Joventut ha portat a terme el Diverespai a Formentera amb unes activitats molt esperades pels nens i nenes d’entre 3 i 12 anys, encetant així de manera molt especial les vacances de Nadal.

El Diverespai 2010 de Formentera s’ha realitzat durant els dies 18, 19, 20, 21 i 22 de desembre amb horari de 9.30h a 13.30h i de 16.00h a 20.00h reservant els matins dels dies 20, 21 i 22  per als centres educatius de l’illa, amb una participació en horari lectiu d’uns 700 escolars.

El muntatge d’activitats i jocs inflables han fet gaudir durant uns dies a nens i nenes, acompanyats de monitors i monitores de temps lliure que han supervisat els jocs i han amenitzat les jornades amb diferents tallers temàtics per aprendre a pintar cares, a fer dolços i a realitzar manualitats.

En aquesta ocasió, els infants han trobat inflables que representaven grans castells, animals i diferents figures amb escales, xarxes i altres obstacles que han hagut de superar.

Tota la fira ha set dinamitzada i controlada per un equip de 14 monitors i monitores de temps lliure que han acompanyat els participants en un espai on han après jugant, divertint-se i desenvolupant la imaginació i creativitat a través del joc. Si prenem el joc com a element integrador que promou la convivència, podem considerar el Diverespai, una bona manera de començar les vacances de Nadal.