• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Cultura T'imagines ser testimoni del naixement del planeta Terra i compartir-ho amb el teu bebè? Embarca't en aquest commovedor viatge amb l'obra "Baby Esferic", nou espectacle de l'Illa a Escena 2023

T'imagines ser testimoni del naixement del planeta Terra i compartir-ho amb el teu bebè? Embarca't en aquest commovedor viatge amb l'obra "Baby Esferic", nou espectacle de l'Illa a Escena 2023

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Cultura, informa que el pròxim dissabte 11 de març es representarà l'obra Baby Esferic, a les 18 h a la Sala de Cultura (Cinema). Es tracta d'una obra sense text i basat en la utilització de les diferents formes i llums per expressar emocions, proposta que porta la companyia Aboon Teatre. L'obra té 45 minuts de durada i és un espectacle familiar i dirigit al públic d'entre 6 mesos fins als 4 anys.

L'obra és un homenatge a la Terra. Parla de la màgia que ens uneix al planeta i als seus habitants a través de diferents històries i paisatges. Amb un llenguatge molt visual, una esfera blanca és la protagonista que s'anirà transformant en diferents i simpàtics animals. L'estètica, minimalista i delicadament visual, dona llibertat a la imaginació de l'espectador.

Segons expliquen des de la companyia, aquesta obra "desperta la imaginació tant en grans com petits. Atracam la vivència infantil a l'adult i cream un espai harmònic entre aquestes dues realitats".

Preus i entrades
Les entrades ja es poden comprar a través del web www.entradesformentera.cat per un preu de 4 € (que dona accés a bebè i adult). El preu reduït del 50 % de descompte és per a les persones en situació d'atur i autònoms sense activitat, jubilats, persones amb diversitat funcional, menors de 25 anys, famílies monoparentals i famílies nombroses.

Com que l'espectacle es fa damunt l'escenari, la venda d'entrades es limitarà a 35 tiquets (l'aforament serà de 70 persones perquè les entrades es venen a 4 €, i aquest preu inclou l'accés de l'adult i l'infant).

Tràiler de Baby Esferic


3 de març de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2023iii baby esferic

Xarxa de Biblioteques

Institut d'Estudis Baleàrics

Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera