• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Joventut El Casal de Joves celebra el 15è aniversari aquest mes de març

El Casal de Joves celebra el 15è aniversari aquest mes de març

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Joventut, informa de les activitats organitzades al Casal de Joves durant el mes de març. La consellera de l'àrea, Vanessa Parellada, ha destacat que aquest mes el Casal celebra el 15è aniversari i per això estan preparant una festa molt especial per als usuaris i usuàries del casal, acompanyats del personal.

Les activitats d'aquest mes comencen avui divendres 3 de març, on gaudiran d'una tarda amb jocs de memòria. Demà dissabte arriba el torn de la tarda d'art, on els usuaris expressaran la seua faceta més creativa.

El Dia de la Dona, 8 de març, es projectarà un film relacionat amb aquesta temàtica. "Aprofitam aquestes jornades perquè els i les joves en coneguin la part reivindicativa i la història, i creïn un esperit crític que ens ajudi a fer una societat més justa i igualitària", segons ha destacat Vanessa Parellada.

Les activitats continuaran durant tot el mes amb jocs al casal el divendres 10, un torneig de tennis taula el dissabte 11, un taller de collage el dimecres 15, un taller de henna el divendres 17, manualitats per a famílies el dissabte 19, la projecció del film "Green book" el dimecres 22, un taller de cuina de natilles el divendres 24, "Holi Intercultural" el dissabte 25 i la pel·lícula "Planet 51" el dimecres 29.

Com a colofó, a finals de mes, el divendres 31 de març, es farà una festa per celebrar el quinzè aniversari del Casal de Joves. Recordam que el Casal de Joves està adreçat a infants i joves a partir de deu anys i roman obert de dimarts a dissabte de 16 h a 22 h al llarg de tot l'any.

3 de març de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2023iii cdj

ibj

art jove-01

carnet jove-01

injuve-01

uib-01