• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Promoció, Ordenació turística i Activitats econòmiques Formentera inicia les rutes de presentacions nacionals a ciutats que tenen bones connexions per venir en temporada baixa

Formentera inicia les rutes de presentacions nacionals a ciutats que tenen bones connexions per venir en temporada baixa

foto 2023iii pres nacionals BEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Turisme, informa que aquests dies s'està realitzant una ruta de presentacions nacionals que recorrerà sis ciutats de la Península. En concret, aquesta setmana es faran presentacions a Barcelona, Madrid i València, i després de Setmana Santa se'n faran a Bilbao, Màlaga i Valladolid. Cal destacar que s'ha triat aquestes ciutats perquè formen part dels principals mercats emissors cap a Formentera i que tenen facilitat de connexions per poder arribar també fora de temporada alta.

En aquesta ruta es faran presentacions de petit format davant la premsa especialitzada de cada ciutat, però també les principals capçaleres de comunicació. "Així es trasllada de manera directa la imatge que volem que promocionin de Formentera els mitjans de comunicació", segons ha explicat el cap de promoció, Carlos Bernús.

"Mantendrem reunions de feina amb els periodistes per fer una presentació sobre la destinació, els projectes de sostenibilitat i les activitats que oferim en els mesos de temporada baixa i que permeten gaudir de l'illa", ha detallat Bernús.

Aquest és un nou format de promoció que es combina amb altres actes tradicionals. Com sempre, es promocionaran les activitats esportives i culturals que s'organitzen abans i després de la temporada, també es destacarà el patrimoni de l'illa, les rutes verdes, les rutes ornitològiques i la gastronomia.


14 de març de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Fires i Mercats d'Artesania

Reb Bio. Turisme Ornitològic

Passió per Formentera

Web oficial de Turisme (www.formentera.es)