• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Promoció, Ordenació turística i Activitats econòmiques Inici de les dos fires promocionals de Barcelona que comptem amb la participació de Formentera

Inici de les dos fires promocionals de Barcelona que comptem amb la participació de Formentera

foto 2023iii b travelEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Turisme, informa que avui han començat dos fires de promoció que tenen lloc a Barcelona i en les quals participa Formentera. L'illa està present amb un estand propi al Saló de Turisme B-Travel (al recinte de Montjuïc de Barcelona), destinada al públic final, i també té un expositor propi a la Fira Mediterranean Diving Show (al recinte firal de Cornellà), destinada als sectors professionals i aficionats del món del submarinisme. Les fires finalitzen aquest diumenge 26 de març.

Al Saló de Turisme B-Travel el cap de promoció, Carlos Bernús, ha fet avui una presentació davant la premsa especialitzada titulada: "Formentera, sostenible per naturalesa". "A més, Formentera té un expositor amb material promocional sobre totes les activitats que es poden fer a l'illa a inici i final de temporada, des de la pràctica d'esport, a l'oferta cultural, patrimonial o culinària, així com propostes per endinsar-se en la natura o fer rutes ornitològiques, mentre es difon el seu passat i les tradicions més arrelades de l'illa", segons ha explicat la vicepresidenta i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer.

Fira de submarinisme
La fira Mediterranean Diving Show també se celebra a Barcelona aquests dies. Aquesta és la fira de submarinisme més veterana de país i s'ha convertit en tot un referent per al món del busseig. La fira és un punt de trobada tant per als professionals del busseig com aficionats, i agències de viatges especialitzades en aquest sector. L'empresa Formentera Divers també hi assisteix i fa promoció de les grans possibilitats que ofereix Formentera per a la pràctica del busseig tal com es va acordar en els segments estratègics turístics de Formentera. "Uns dels reclams de l'estand de Formentera són les ulleres de realitat virtual amb les quals els visitants poden submergir-se en el fons marí amb aquest vídeo 360º de busseig a Formentera (https://www.youtube.com/watch?v=gRmPeCdKguc)", segons ha exposat Alejandra Ferrer.

Cal destacar que la darrera temporada el principal mercat que va visitar Formentera va ser el nacional, amb un 39 % dels turistes. Per comunitats autònomes, precisament la que ha tengut més representació ha set Catalunya (33 %), i després la Comunitat Valenciana (17 %) i Madrid (16 %), segons dades de l'Observatori de Dades de l'illa.

24 de març de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Fires i Mercats d'Artesania

Reb Bio. Turisme Ornitològic

Passió per Formentera

Web oficial de Turisme (www.formentera.es)