• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Medi Ambient Una vintena de persones, interessades en el projecte de comunitats energètiques

Una vintena de persones, interessades en el projecte de comunitats energètiques

foto 2023iv vpp4El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Medi Ambient, informa que una vintena de persones s'han interessat a participar en el projecte de posada en marxa de dos comunitats energètiques a l'illa. Aquesta iniciativa forma part de VPP4 Islands, un projecte que fomenta l'ús d'energies renovables a Europa, que incorpora la innovació tecnològica i al qual pertany Formentera des de l'any 2020. Divendres passat es varen celebrar dos reunions, al migdia amb la PIMEF i a la tarda una altra oberta al públic, a la qual varen assistir una vintena de persones, tant usuaris domèstics com de locals comercials, així com representants de la Federació Hotelera.

El conseller de Medi Ambient, Antoni Tur, ha assenyalat que la reunió va ser "molt constructiva" i ha animat a la ciutadania de Formentera a participar en aquesta prova, "perquè és una oportunitat per avançar en la producció i consum de les energies renovables i que també ajudarà a conscienciar la població". El conseller ha recordat que els interessats a participar-hi es poden posar en contacte amb l'àrea de Medi Ambient a través del correu electrònic vppiformentera@conselldeformentera.cat.

3 d'abril de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

conselleria_mediambient_1

Formentera neta, naturalmet gràcies a valtros

Xarxa Natura de les Illes Balears

Punt d'Informació Ambiental

Balears Life Posidonia

platges cat baix