• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Joventut Sant Jordi també arriba al Casal de Joves, entre moltes altres propostes per al mes d'abril

Sant Jordi també arriba al Casal de Joves, entre moltes altres propostes per al mes d'abril

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Joventut, informa de les activitats organitzades al Casal de Joves durant el mes d'abril. La consellera de l'àrea, Vanessa Parellada, ha destacat que aquest mes continuam "amb una programació adaptada als usuaris del Casal de Joves", entre les propostes ha destacat "el taller per fer el seu primer currículum, així com les activitats de Sant Jordi en què els poemes seran protagonistes".

Demà dimecres 5 d'abril tendrà lloc l'activitat en relació al XX Concurs de Fotografia de Beni Trutmann. "Animarem els joves a agafar el seu mòbil i fer instantànies que puguin presentar a la secció adreçada als joves del concurs", ha afegit Parellada. Altra de les propostes més esperades és el taller d'"Anime" d'animació tradicional o per computadora d'origen japonès que tendrà lloc dissabte 8 d'abril.

Les projeccions de les pel·lícules amb sofà i crispetes seguiran fent-se algunes de les tardes dels dimecres, el divendres 14 hi haurà un torneig de futbolí, el dissabte 15 un taller de cuina de tacos, el dimecres 19 un taller per ensenyar a fer un currículum i el divendres 21 tarda de karaoke.

Festivitat de Sant Jordi
El dissabte 22, aprofitant la celebració del dia de Sant Jordi, es faran postals amb poemes. El dimecres 26 d'abril hi haurà el Consell de la Infància i Joventut. El darrer cap de setmana del mes es faran tallers de gravat de miralls i salt a corda. Recordam que el Casal de Joves està adreçat a infants i joves a partir de deu anys i roman obert de dimarts a dissabte de 16 h a 22 h al llarg de tot l'any.

4 d'abril de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2023iv casal

Wifi  Formentera

ibj

art jove-01

carnet jove-01

injuve-01

uib-01