• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Promoció, Ordenació turística i Activitats econòmiques El Formentera Jazz Festival celebrarà la novena edició entre l'1 i el 4 de juny i comptarà amb gran talent local, nacional, internacional en el seu cartell

El Formentera Jazz Festival celebrarà la novena edició entre l'1 i el 4 de juny i comptarà amb gran talent local, nacional, internacional en el seu cartell

foto 2023iv FJFEl Consell de Formentera, a través de les àrees de Turisme i Cultura, informa que el Formentera Jazz Festival celebrarà la seua IX edició entre l'1 i el 4 de juny de 2023. El festival va néixer l'any de 2015 amb el suport del Consell Insular de Formentera i la voluntat de ser una trobada musical oberta a l'univers del jazz, i l'afany d'oferir varietat de gènere i origen, així com convertir-se en reclam per a residents i visitants.

La vicepresidenta i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer, ha celebrat la consolidació del festival que ofereix als visitants una proposta per venir a passar uns dies en temporada baixa, a la vegada que s'ha convertit en un festival molt estimat també per molts residents. A més, Alejandra Ferrer també ha explicat que per al Consell és fonamental la vessant sostenible del festival i la tasca de conscienciació que realitzen.

Per la seua part, la consellera de Cultura, Vanessa Parellada, ha destacat que el Formentera Jazz Festival té un posició indiscutible com a proposta de música de qualitat. En aquest sentit, ha recordat que el festival és gratuït i apropa la cultura a tothom.

El director del Formentera Jazz Festival, Maxwell Wright, ha mostrat la seua satisfacció per la trajectòria del esdeveniment i ha assegurat que aquesta edició presenten "una programació d'artistes de talla mundial, que oferiran una experiència musical única i inoblidable. El festival també és una oportunitat per a reflexionar sobre la sostenibilitat i gaudir de la bellesa natural de l'illa, així com de la seva cultura i gastronomia. No podem esperar a donar la benvinguda a tots els assistents i celebrar junts l'amor pel jazz i els seus derivats en el més bell escenari que ens ofereix Formentera".

En aquest sentit ja han avançat alguns dels artistes que acollirà el festival: Duquende, un dels cantaors més famosos del panorama nacional, Ay Trick, arribats des de València amb els millors ritmes del soul i funky, Ana Rossi, cantant argentina afincada a Barcelona que presentarà el seu darrer treball, i Alexandre Delange, pianista i compositor francès.

La programació completa del FJF de 2023 s'anirà incloent al web www.formenterajazzfestival.info.


5 d'abril de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Fires i Mercats d'Artesania

Reb Bio. Turisme Ornitològic

Passió per Formentera

Web oficial de Turisme (www.formentera.es)