• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Joventut Castells inflables per a les vacances de Pasqua a Formentera

Castells inflables per a les vacances de Pasqua a Formentera

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Joventut, informa que els dies 12, 13, 14 i 15 d'abril el poliesportiu de l'IES Marc Ferrer acollirà un circuit de castells inflables. "Després de la bona acollida d'aquesta proposta, que es va fer per primera vegada l'any passat, enguany l'hem tornat a programar per oferir una activitat d'oci durant aquestes vacances de Pasqua per als infants de Formentera", segons ha explicat la consellera de Joventut, Vanessa Parellada.

Aquesta activitat és gratuïta i va adreçada a infants d'entre 3 i 12 anys. Diversos monitors ordenaran l'entrada als castells per edat i torns. En concret, hi haurà quatre castells inflables de diferents mides i adequats a diferents edats.

Característiques
Un castell de Mario Bross, destinat als més petits; una pista americana per viure una gran aventura; el de Texas, amb temàtica de Mickey Mousse, que compta amb una pista central de salts i dos tobogans. Finalment, per als més grans hi ha un castell de 7 x 6 m amb dos tobogans de major alçada i una zona de salt.

Dies i horari
Del dimecres 12 d'abril al dissabte 15 d'abril.
De 10.30 h a 13.30 h i de 16.30 h a 19.30 h.
Poliesportiu de l'IES Marc Ferrer.

5 d'abril de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2023iv castell

Wifi  Formentera

ibj

art jove-01

carnet jove-01

injuve-01

uib-01