• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Joventut El Formentera Film Fest organitza un taller de cinema adreçat a joves de l'illa i dirigit per Pilar Aldea

El Formentera Film Fest organitza un taller de cinema adreçat a joves de l'illa i dirigit per Pilar Aldea

El Consell de Formentera, a través de les àrees de Cultura i Joventut, informa que del 25 abril a l'1 de maig el Formentera Film Fest realitzarà un taller de cinema gratuït adreçat a joves de 12 a 18 anys de Formentera i que estarà dirigit per Pilar Aldea. Les inscripcions es poden realitzar al Casal de Joves o al email monica@formenterafilm.com.

Amb el taller "FEIM UN CURT" els joves aprofitaran les noves tecnologies actuals per "FER ARA PEL·LÍCULES D'ABANS". Amb preproducció, producció, postproducció i projecció. L'objectiu és prepoduir, produir, postproduir i projectar un curt, seguint les empremtes de grans mestres i mestres de les albors del cinema com ho varen ser Segundo de Chomón (1871-1929), Alice Guy Blaché (1873-1968), Charlie Chaplin (1889-1977) o Buster Keaton (1895-1966), utilitzant eines actuals, com ara càmeres digitals, estabilitzadors de vídeo (címbals), llums de led, elements per a claus de color (croma keys) o programes d'ordinador per a l'edició.

El resultat es podrà veure el pròxim 16 de maig en una pantalla exterior que s'instal·larà al pati del Casal de Joves.

20 abril de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2023iv film

ibj

art jove-01

carnet jove-01

injuve-01

uib-01