• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Promoció, Ordenació turística i Activitats econòmiques El Formentera Jazz Festival presenta la programació completa que tendrà lloc entre l'1 i el 4 de juny

El Formentera Jazz Festival presenta la programació completa que tendrà lloc entre l'1 i el 4 de juny

cartell 2023v FJFEl Consell de Formentera, a través de les àrees de Cultura i Turisme, informa que el Formentera Jazz Festival celebrarà la IX edició entre l'1 i el 4 de juny de 2023 amb un programa que té com a seu central la plaça de la Constitució de Sant Francesc. El festival va néixer l'any de 2015 amb el suport del Consell Insular de Formentera i la voluntat de ser una trobada musical oberta a l'univers del jazz, i l'afany d'oferir varietat de gènere i origen, així com convertir-se en reclam per a residents i visitants.

La vicepresidenta i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer, ha convidat tota la població de Formentera i els visitants a gaudir d'aquest festival gratuït que se celebra a principis de juny i que també serveix com a reclam turístic. Per la seua part, la consellera de Cultura, Vanessa Parellada, ha destacat "la posició indiscutible com a proposta de música de qualitat d'aquest festival que apropa la cultura musical a tothom".

El director del Formentera Jazz Festival, Maxwell Wright, ha mostrat la seua satisfacció per presentar ja el cartell definitiu amb artistes de talla mundial, que oferiran una experiència musical única i inoblidable.

El tret de sortida del festival serà l'1 de juny a les 20.30 h al Molí de Sal amb l'actuació d'Ana Rossi Trio, per assistir-hi s'ha de fer reserva prèvia telefonant al 971187491, ja que l'aforament és limitat. El divendres 2 i el dissabte 3 de juny, dies centrals del festival, la plaça de la Constitució de Sant Francesc acollirà els següents concerts: Alexandre Delange, Monkeyd Doo, Fosc, Duquende, Ay Trick, Sonido Tupinamba. El diumenge 4 de juny el tancament del festival es farà amb una jam-session al Chezz Gerdi, des Pujols. El diumenge a les 17.00 h es farà una recollida de plàstics a la platja des Pujols, com a símbol de la sostenibilitat que se cerca des de l'organització.

Tota la informació del Formentera Jazz Festival de 2023 es troba al web www.formenterajazzfestival.info.


16 de maig de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Fires i Mercats d'Artesania

Reb Bio. Turisme Ornitològic

Passió per Formentera

Web oficial de Turisme (www.formentera.es)