• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Joventut Catorze persones completen els programes de formació i ocupació de monitor de temps lliure i d'atenció sociosanitària

Catorze persones completen els programes de formació i ocupació de monitor de temps lliure i d'atenció sociosanitària

foto 2023v soib fi formacioEl Consell de Formentera, a través de l'Àrea de Desenvolupament Local, informa que un total de catorze persones han completat els programes de formació i ocupació de monitor de temps lliure i d'atenció sociosanitària desenvolupats pel SOIB i el Consell el darrer any. El programa per a majors de 30 anys desocupats SOIB 30 Ocupació i Formació d'Atenció Sociosanitària a persones dependents en institucions socials ha set completat per vuit alumnes, mentre que el programa per a persones d'entre 16 i 29 anys SOIB JOVE Ocupació i Formació de Monitor de temps lliure i català ha set completat per sis alumnes.

La presidenta del Consell i consellera d'Emprenedoria, Ana Juan, que ha acompanyat els alumnes en la darrera jornada, els ha felicitat "per complir amb èxit la formació" i els ha desitjat que puguin "desenvolupar la seva feina d'una manera profitosa".

Els dos programes es varen iniciar el 24 de novembre de 2022 i han tengut una durada de sis mesos amb formació i ocupació. Els alumnes d'atenció sociosanitària han fet la part de treball efectiu al Centre de Dia i a la residència, mentre que els alumnes del curs de monitor de temps lliure l'han fet a les escoles de bàsquet i judo i al Casal de Joves.

23 de maig de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

ibj

art jove-01

carnet jove-01

injuve-01

uib-01