• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Esports

Consell i Club Bàsket Formentera renoven el conveni de col·laboració per al desenvolupament i coordinació de les categories inferiors del club

foto 2023iv basketLa presidenta del Consell de Formentera, Ana Juan, i el president del Club Bàsket Formentera, Manuel Mayans, han signat avui la renovació del conveni de col·laboració, que es va iniciar l'any passat, per al desenvolupament i coordinació de les categories inferiors del club. El Consell aporta 25.000 euros per sufragar part de les despeses que el club pugui tenir que deriven de la pràctica i el foment de l'esport, i la promoció dels valors esportius. La consellera d'Esports, Paula Ferrer també ha set present en la signatura del conveni.

18 d'abril de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Més de sis-cents participants en la Formentera All Round Trail, que estrena una prova popular de 12,5 km

foto 2023iv fartLa Formentera All Round Trail celebra aquest cap de setmana la dotzena edició amb la disputa, dissabte 15 d'abril, de les tres proves habituals: FART, de 72 km; Half Round Formentera Trail, de 42 km, i el Tros de FART, de 21 km. A més, diumenge es disputarà una nova prova popular, de 12,5 km. En total, hi ha prop de sis-cents vint participants inscrits entre les tres proves d'una competició que està organitzada pel Consell de Formentera, el Club Penya Esportiva Son Marçal i Elitechip SL.

La Formentera All Round Trail recorre la costa de l'illa de Formentera amb sortida del port de la Savina, a les 9 hores, i arribada al mateix port. Paral·lelament, se celebra la Half Round Formentera Trail, de 42 km, amb sortida a les 11.30 hores de la platja des Arenals i arribada al port de la Savina. El Tros de FART, de 21 km, es disputarà dissabte, a les 16.30 hores, amb sortida des Caló i arribada al port de la Savina. I com a novetat d'aquest 2023, diumenge dia 16 d'abril a les 10.00 hores es disputarà una nova prova de 12,5 km popular que vorejarà l'estany Pudent i ses Salines. Aquesta prova serà de caràcter popular i estarà oberta a tothom, tant als que hagin participat el dia anterior com a noves inscripcions. A més, cal recordar que la Formentera All Round Trail també es pot fer per parelles de relleus.

Primavera esportiva a Formentera
La presidenta del Consell, Ana Juan, ha assenyalat que la FART "és una de les proves destacades del nostre calendari esportiu, perquè a més combina l'esport a l'aire lliure i el respecte pel medi ambient". La presidenta ha destacat que "la primavera és una època ideal per gaudir de l'esport a la nostra illa".

La vicepresidenta i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer, ha assenyalat que "tant els esdeveniments esportius com els culturals que impulsam des del Consell amb la intenció d'allargar la temporada turística són ideals per gaudir de la Formentera més tranquil·la i natural".

Per la seva part, la consellera d'Esports, Paula Ferrer, ha destacat que "després de la Setmana Santa, en què hem viscut competicions emblemàtiques com el judo o la regata Ophiusa, el següent cap de setmana Formentera acollirà la Volta Cicloturista BTT i una nova prova de surf de vela i wingfoil que organitza l'àrea d'Esports; i ja al maig tendrem la Mitja Marató, la Marnató i el Formentera to Run".

Cura del medi ambient
La participació en la FART implica l'acceptació d'unes normes de caràcter especial, ja que una part de la prova es porta a terme a l'interior d'espais protegits, que estaran degudament identificats i senyalitzats. Així, entre altres restriccions, en aquestes zones no es pot utilitzar cap mena d'element sonor que produeixi sorolls estridents, sortir del traçat marcat ni llençar envasos o qualsevol mena d'escombraries. Cada participant haurà de marcar els seus gels i barretes amb el número del dorsal.

A més, hi haurà sis zones d'avituallament habilitades al llarg de recorregut.


12 d'abril de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

El Consell i l'SD Formentera signen el conveni per a la coordinació i gestió de l'Escola de Futbol Base

foto 2023iv sdfLa presidenta del Consell de Formentera, Ana Juan, i el president de l'SD Formentera, Toni Roig, han signat el conveni de col·laboració anual per al desenvolupament i la coordinació de l'Escola de Futbol Base de Formentera per a l'any 2023. La consellera d'Esports, Paula Ferrer, també ha estat present a la signatura del conveni.

El Consell de Formentera subvenciona amb 35.000 euros l'SD Formentera, que es fa càrrec de la posada en marxa i el desenvolupament de l'escola amb els objectius i activitats per a l'ensenyament dels valors en els grups d'esportistes que conformen l'Escola de Futbol Base de Formentera.

5 d'abril de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Conveni de col·laboració del Consell amb el Club de Tennis Illa de Formentera per contractar personal per a l'Escola de Tennis

foto 2023iv tennisLa presidenta del Consell de Formentera, Ana Juan, i el president del Club de Tennis Illa de Formentera, Jorge Jiménez, han signat un conveni de col·laboració mitjançant el qual el Consell subvenciona el club amb 40.000 euros per a la contractació del personal tècnic per portar a terme les activitats de l'Escola Municipal de Tennis. La consellera d'Esports, Paula Ferrer, també ha estat present a l'acte de signatura.

4 d'abril de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

El Poliesportiu Antoni Blanc amplia la sala de musculació i obre una nova sala d'entrenament funcional

foto 2023ii noves sales BEl Consell de Formentera, a través de l'àrea d'Esport, informa que el Poliesportiu Antoni Blanc augmenta i millora les instal·lacions esportives amb l'ampliació de la sala de musculació i l'obertura d'una nova sala d'entrenament funcional.

La consellera d'Esports, Paula Ferrer, ha destacat que amb aquesta reforma d'ampliació del gimnàs "s'atén una demanda dels usuaris, que cada vegada són més, i ens permet, millorar la seva comoditat i fer la pràctica de l'activitat més segura, així com separar els entrenaments funcionals amb l'obertura d'una nova sala". La consellera ha assenyalat que "per fer aquesta ampliació s'han desplaçat les oficines dels treballadors a un espai disponible a l'altra banda del poliesportiu".

Amb l'ampliació, la sala de musculació ha guanyat uns 35 m2, s'ha canviat tota la superfície del terra amb un material que té més amortiment i s'ha proporcionat una zona amb doble terra per major seguretat, on hi ha el pes lliure. En la sala s'han tirat envans per modificar els accessos i s'han reutilitzat les vidrieres per augmentar l'espai i posar una zona d'entrenament funcional.

D'altra banda, s'ha condicionat una de les antigues oficines a la sala d'entrenament funcional, preparada amb material nou com ara bandes elàstiques, balons medicinals, TRX, etc. La sala té un doble ús, per als usuaris de la sala de musculació i per fer classes dirigides.

Pròximament, se substituiran els llums dels tubs fluorescents per plafons led a totes les sales per millorar l'eficiència energètica de les instal·lacions.


2 de febrer de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Més articles...

Pàgina 3 de 48

3

posam-horizontal-color

escoles esportives municipals

caib esports

valors esport logo