• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Esports

Formentera suma tres assessors de luxe al seu programa de valors esportius

signatura esports 03 19 agost 2016El Consell de Formentera, a través de l'Àrea d'Esports, ha signat tres contractes de patrocini amb els esportistes Mateo Sanz, Ricard Marí i Óscar Santos. Amb aquest acord, els tres esportistes es converteixen en assessors del programa de valors esportius que el Consell de Formentera està desenvolupant a l'illa i lluiran la imatge de Formentera en la seva indumentària de competició. Per la seva banda, els tres esportistes rebran una ajuda per continuar participant en proves esportives de màxim nivell.

En concret, Mateo Sanz, regatista, que aquest estiu s'ha convertit en el primer formenterer en participar en unes Olimpíades rebrà 10.000€, Ricard Marí, triatleta, classificat per a l'Ironman de Hawai del proper 8 d'octubre, el més antic i prestigiós del món, rebrà 2.000€, i Óscar Santos, corredor, que aquest febrer passat es va penjar la medalla de bronze a l'europeu júnior de Turquia de cross, rebrà també 2.000€.

Jordi Vidal, conseller d'Esports del Consell de Formentera ha manifestat que "aquests esportistes són l'exemple que fent les coses bé i amb constància és possible arribar a les competicions més importants del món partint des d'un poble petit com el nostre". El conseller ha afirmat que "els joves de l'illa estaran il·lusionats de conèixer de primera mà les experiències d'aquests grans esportistes".

Dimecres 10 d’agost s’obri el període d’inscripció pels cursos de la piscina municipal 2016-2017

natacioEl Consell de Formentera, a través de l’àrea d’Esports informa que a partir del pròxim dimecres 10 d’agost s’obri el termini d'inscripcions ordinàries pels als cursos de natació 2016-2017 de la Piscina Municipal. Els interessats es poden inscriure fins al pròxim 29 agost al Poliesportiu Antoni Blanc.

Hi haurà dos grups per nadons a partir d’un any, 25 grups per nens d’entre 3 i 12 anys dividits en 5 nivells diferents, 9 grups per adults a partir de 12 anys, 1 grup per embarassades, tres grups d’aquafitness, i un de gimnàstica suau. En total s’espera que uns 110 adults assisteixen a alguna d’aquestes classes, i hi hagi 200 usuaris més entre nens i nadons.

Els grups faran classes de dilluns a divendres en horari de tarda, sent les classes infantils de 45 minuts de durada i les d’adults d’entre 45 minuts i mitja hora. Les activitats s’iniciaran a partir del 12 de setembre i es perllongaran durant tot el curs escolar.

Entrega de diplomes als alumnes de natació escolar

Diplomes piscinaEl Consell de Formentera, a través de l’àrea d’Esports, informa que demà dia 21 de juny s’entregaran els butlletins i medalles per participació en els cursos de natació escolar 2015-2016, als alumnes del Pilar de la Mola. En aquests cursos han participat 300 alumnes dels col·legis Mestre Lluís Andreu, Virgen Milagrosa i El Pilar de la Mola i als alumnes de natació adaptada tant del Mestre Lluís Andreu, com del IES Marc Ferrer, que ja han rebut els seus diplomes en els darrers dies.

Al curs que tenen una durada d’any escolar, de setembre a juny, els estudiants reben classes de 30 minuts, una vegada per setmana, a la piscina municipal. En vista al pròxim curs, es vol fer un canvi qualitatiu, i per poder treballar totes les habilitats motrius bàsiques s’ampliarà l’horari de les classes a 45 minuts. Els alumnes que reben aquesta formació són del cicle infantil durant el qual es produeix el desenvolupament motriu, tant al terra, com a l’aigua.

Rescindit el contracte amb l’Escola de Vela

foto windsurfEl Consell de Formentera i l’empresa concessionària de l’Escola Municipal de Vela, “4 nómadas” han rescindit el contracte de concessió del servei de mutu acord. L’acord de 4 anys de durada finalitzava al gener de 2017 però “hi ha hagut desacord amb la dotació econòmica signada en el plec de condicions entre ambdues parts”, segons ha explicat el conseller d’Esports, Jordi Vidal. El contracte de 4 anys de durada tenia una dotació de 90 mil euros anuals IVA inclòs.

El conseller d’Esports, ha lamentat que s’hagi trencat la relació amb el director de l’escola, Asier Fernández, i el seu equip. La institució seguirà donant el servei municipal de Vela aquest estiu “bé directament o subcontratant-lo a una empresa privada”, segons ha declarat. Aquesta és la solució a curt termini però el Consell ja té avançats els tràmits per construir un nou centre d’esports nàutics a 50 metres del lloc que ocupava l’Escola de Vela, a la plataforma de fusta situada al principi del carrer Almadrava. A més, la institució va adquirir material de competició de windsurf el passat hivern, i ara espera l’arribada de material d’iniciació de vela i windsurf.

Cursos de busseig subvencionats

Foto ajudes cursos busseigEl conseller d’Esports, Jordi Vidal, ha presentat avui l’acord de col·laboració amb el centre de busseig Vellmarí per subvencionar els cursos de busseig entre els residents de l’illa. Així ho ha explicat en una roda de premsa que ha comptat amb la presència del responsable del centre de busseig, Manu Sán Felix, i la consellera de Medi Ambient, Daisee Aguilera.

Jordi Vidal ha explicat que el Consell subvencionarà el 50 per cent del preu dels cursos als residents de l’illa, fins a un màxim de 7.000 euros. En el cas dels menors de 17 anys el Consell també subvencionarà el 50 per cent del curs, i a més Vellmarí farà un descompte del 25 per cent. Així els residents majors de 17 anys pagaran 100 euros per curs, i els menors 75 euros. L’objectiu és fomentar la pràctica d’aquest esport recreatiu entre els formenterers, segons el conseller.

Aquest acord s’ha signat des de fa més d’una dècada amb el centre de busseig, el que ha permès que devers 650 residents s’hagin especialitzat en la pràctica del busseig, segons ha explicat Sán Felix, que ha afegit que enguany podran formar-se “entre 50 i 80 residents més”. La consellera de Medi Ambient ha recordat la importància “d’educar i instruir a tots els residents de la riquesa del nostra món submarí i la praderia de posidònia”.

Més articles...

Pàgina 23 de 28

23

posam-horizontal-color

escoles esportives municipals

caib esports

valors esport logo