• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Esports

El Consell activa les mesures preventives arran d’un cas de covid-19 a l’Escola de Vela

El Consell de Formentera, juntament amb el centre de coordinació de casos covid-19 de l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera, ha activat les mesures preventives establertes per protocol sanitari arran de la detecció d’un cas positiu per part d’un alumne, que va ser asimptomàtic, de l’Escola de Vela.

El cas es va comunicar el dissabte per part de la família als responsables de l’Escola de Vela i des d’aquest moment es varen activar els protocols. Al llarg del cap de setmana i durant el dia d’avui es va contactar amb les famílies dels alumnes de l’Escola per informar-los del positiu i del tancament de l’Escola durant aquesta setmana com mesura preventiva, també s’estan fent les proves de PCR entre els contactes estrets del cas, així com dels monitors de l’Escola de Vela.

La consellera d’Esports, Paula Ferrer, vol transmetre tranquil·litat a les famílies i ha assenyalat que “s’estan seguint els protocols que ens marquen des de l’Àrea de Salut”. També, la consellera hi ha subratllat que “s’ha tancat l’escola de manera preventiva a l’espera dels resultats de les proves”. A més, cal recordar que durant la realització dels cursos de vela s’han seguit les mesures de prevenció com el distanciament social i la mascareta, i que s’està desinfectant diàriament el material i les instal·lacions.


17 d’agost de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Conveni de col·laboració amb el Club Tennis Illa de Formentera per a la gestió d'ús i per al manteniment de les pistes de tennis i pàdel del Consell de Formentera

foto 2020 conveni club tennisLa presidenta del Consell de Formentera, Alejandra Ferrer, i el president del Club Tennis Illa de Formentera, Jorge Jiménez, han signat un conveni de col·laboració entre el Consell i el club per a la gestió d'ús i el manteniment de les pistes de tennis i pàdel de la institució insular per l'any 2020. La consellera d'Esports, Paula Ferrer, també ha estat present a l'acte de signatura.

Amb aquest conveni el Consell de Formentera cedeix l'ús, la gestió i el manteniment al club de tennis de les instal·lacions de les pistes municipals de tennis i pàdel situades al camí de Porto-salè. La institució insular realitzarà un pagament d'11.000€ per les despeses de gestió i manteniment. El Club Tennis Illa de Formentera haurà de permetre l'accés, l'ús i el gaudi d'aquestes instal·lacions a entitats esportives i altres. També es compromet a realitzar el manteniment ordinari de les instal·lacions i a disposar del personal necessari, entre altres tasques.

23 de juliol de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Conveni de cessió del camp municipal d’Esports a la SD Formentera

foto 2020 conveni camp esportsLa presidenta del Consell de Formentera, Alejandra Ferrer i el president de la Sociedad Deportiva Formentera (SD Formentera), Toni Roig, han signat un conveni de col·laboració per a la cessió d’ús i gestió d’una part de la instal·lació esportiva del Camp Municipal d’Esports del municipi de Formentera per a l´any 2020. La consellera d’Esports, Paula Ferrer, també ha estat present a l’acte de signatura.

Mitjançant aquest conveni, el Consell de Formentera cedeix a l’entitat SD Formentera l’ús de part de la instal·lació denominada Camp Municipal d’Esports de Formentera, exceptuant la cessió del casal de l’esport, la recta d’atletisme i el magatzem exterior ubicat al gol nord.

Per part seva, l’entitat SD Formentera es compromet a permetre l’accés, l’ús i el gaudi d’aquesta instal·lació a entitats esportives de Formentera i a altres que, per necessitat d’espai esportiu, el Consell Insular de Formentera decideixi ubicar en aquest recinte.

La SD Formentera s’ha de fer càrrec del manteniment i la neteja de les instal·lacions. Per poder realitzar la gestió de la instal·lació el Consell li realitzarà un pagament de 14.900 euros.


16 de juliol de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Conveni de col·laboració amb el Club Surf Formentera

foto 2020 conveni surfLa presidenta del Consell de Formentera, Alejandra Ferrer, i el president del Club Surf Formentera, Alex Buchau, han signat el conveni de col·laboració per a la coordinació de l'Escola Municipal de Vela de Formentera l'any 2020 i donar ús a les instal·lacions del Consell. Amb la signatura d'aquest conveni, en la qual també ha estat present la consellera d'Esports, Paula Ferrer, es fa la contractació del servei de personal tècnic per fer les activitats de l'escola.

Per portar a terme aquesta activitat, el Consell de Formentera subvenciona el club amb 35.000 euros. Així, el Club Surf Formentera aportarà els monitors per al desenvolupament de l'Escola Municipal de Vela, coberta plenament pels entrenadors que el club designi, que estaran supervisats pel coordinador del Centre d'Esports Nàutics del Consell de Formentera.


7 de juliol de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

El dimecres s'obren les inscripcions per als cursos d'estiu de l'Escola de Vela

foto 2020 escola de velaEl Consell de Formentera, a través de l'àrea d'Esports, informa que aquest dimecres 8 de juliol s'obren les inscripcions de l'Escola de Vela per als cursos d'estiu, tant de vela com de surf de vela. Els cursos començaran el dilluns dia 13 i van dirigits a nens i nenes d’entre 5 i 17 anys.

Totes les inscripcions s’han de formalitzar trucant prèviament al Poliesportiu Antoni Blanc al telèfon 971 32 12 40

Els cursos tenen una durada de 2 setmanes, de dilluns a divendres, i cada dia es realitzen 2 hores i 15 minuts de classe en les franges horàries de 9 a 11.15, d'11.45 a 14 i de 16.30 a 18.45 hores. Les classes s'han reduït 15 minuts per garantir un espai de 30 minuts per a l'intercanvi de grups i la desinfecció del material.

Els cursos es realitzen en diferents nivells, des d'iniciació fins a perfeccionament en grups de màxim 8 alumnes. L'edat mínima per començar a vela són els 5 anys i en surf de vela els 7 i és imprescindible saber nedar. A més, aquest divendres 10 de juliol, també comença el curs amb els usuaris de Centre de Dia. Durarà tot l'estiu i es realitzarà els divendres. D'altra banda, l'equip de regates començarà aquesta mateixa setmana els entrenaments.

Classes per a majors de 18 anys
Per als majors de 18 anys que vulguin iniciar-se o perfeccionar en surf de vela o vela, els dissabtes al matí es realitzaran dues classes de 2 hores de 9.30 a 11.30 i de 12 a 14 hores. Per complir amb les mesures de seguretat serà obligatori l'ús de mascareta a la instal·lació i durant l'activitat en vaixell col·lectiu, però no en vaixell individual ni surf de vela, ja que van sols i es garanteix la distància de seguretat a l'aire lliure.


6 juliol de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Més articles...

Pàgina 4 de 31

4

posam-horizontal-color

escoles esportives municipals

caib esports

valors esport logo