• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Esports

El Poliesportiu Antoni Blanc amplia la sala de musculació i obre una nova sala d'entrenament funcional

foto 2023ii noves sales BEl Consell de Formentera, a través de l'àrea d'Esport, informa que el Poliesportiu Antoni Blanc augmenta i millora les instal·lacions esportives amb l'ampliació de la sala de musculació i l'obertura d'una nova sala d'entrenament funcional.

La consellera d'Esports, Paula Ferrer, ha destacat que amb aquesta reforma d'ampliació del gimnàs "s'atén una demanda dels usuaris, que cada vegada són més, i ens permet, millorar la seva comoditat i fer la pràctica de l'activitat més segura, així com separar els entrenaments funcionals amb l'obertura d'una nova sala". La consellera ha assenyalat que "per fer aquesta ampliació s'han desplaçat les oficines dels treballadors a un espai disponible a l'altra banda del poliesportiu".

Amb l'ampliació, la sala de musculació ha guanyat uns 35 m2, s'ha canviat tota la superfície del terra amb un material que té més amortiment i s'ha proporcionat una zona amb doble terra per major seguretat, on hi ha el pes lliure. En la sala s'han tirat envans per modificar els accessos i s'han reutilitzat les vidrieres per augmentar l'espai i posar una zona d'entrenament funcional.

D'altra banda, s'ha condicionat una de les antigues oficines a la sala d'entrenament funcional, preparada amb material nou com ara bandes elàstiques, balons medicinals, TRX, etc. La sala té un doble ús, per als usuaris de la sala de musculació i per fer classes dirigides.

Pròximament, se substituiran els llums dels tubs fluorescents per plafons led a totes les sales per millorar l'eficiència energètica de les instal·lacions.


2 de febrer de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Obertes les inscripcions per participar en la Cursa Solidària de la Dona del 12 de març

El Consell de Formentera, a través de l'àrea d'Esports, informa que la Cursa Solidària de la Dona se celebrarà el pròxim 12 de març i que les inscripcions ja es poden realitzar al poliesportiu Antoni Blanc (pagament amb targeta bancària i en horari laboral). Més endavant també es podran fer les inscripcions en la paradeta que instal·la l'Associació Espanyola contra el Càncer (AECC) a la plaça de la Constitució. Cal recordar que la inscripció és de 10 euros i que tota la recaptació va íntegrament a l'AECC.

La cursa i la caminada sortiran des de la plaça de la Constitució a les 10 hores i el recorregut serà l'habitual, anada i tornada a Can Marroig, amb una distància de 8 quilòmetres.

24 de gener de 2023
Área de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2023i cursa dona

Formentera acull el XII campionat d'Espanya de caça amb ca eivissenc

El pròxim 28 i 29 de gener se celebra a Formentera el XII campionat d'Espanya de caça amb ca eivissenc. En total participaran dotze colles (cadascuna formada per un o dos caçadors i sis cans), tres de València, tres de Catalunya, dos de Formentera, dos d'Eivissa, una de Castella la Manxa i una de Múrcia. Hi haurà quatre jutges i dotze acompanyants de finca. La prova de caça es realitzarà de 9.30 a 13.30 h. El punt de trobada serà a l'envelat situat a l'aparcament de sa Senieta a partir de les 7.30 h.

17 de gener de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2023i campionat caca

Quatre ofertes d'auxiliar sociosanitari per treballar a la residència

El Consell de Formentera ha obert un procés de contractació de personal auxiliar sociosanitari per treballar a la residència de l'illa. Les ofertes es poden consultar a la web del Consell i romandran obertes fins al 4 de gener.

La titulació mínima requerida és alguna de les següents: auxiliar d'infermeria, cicle formatiu de grau mitjà en atenció sociosanitària o equivalent, certificació de formació especialitzada o professionalitat en alguna de les especialitats esmentades anteriorment.

Les funcions i feines que es faran a la residència són tasques d'higiene bàsica personal de tota mena, estar pendent de les necessitats materials de cada usuari i totes i cadascuna de les funcions habituals en la cura, atenció, higiene i alimentació dels usuaris del centre, depenent de les seues necessitats.

31 de desembre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022xii oferta

Realitzat el sorteig davant notari de les places disponibles per la XIV Mitja Marató Illa de Formentera i la Cursa 8 km

foto 2022xii sorteig maratoEl Consell de Formentera, a través de l'àrea d'Esports, informa que avui s'ha realitzat el sorteig davant el notari Javier González Granado de les places disponibles per a la XIV Mitja Marató Illa de Formentera i la Cursa 8 km que se celebraran el pròxim 13 de maig de 2023.

Avui s'han sortejat 1.364 places per a la Mitja Marató i 923 per la Cursa 8 km i que té 4.975 atletes preinscrits. En el sorteig, per a la Mitja Marató s'ha generat el nombre aleatori 1022. Així des del 1.022 al 2.385, ambdós inclosos, han estat els números que han obtingut plaça. Pel que fa a la 8 km, s'ha extret el número 5.725; així que els participants afavorits han set des del 5.725 fins al 6.647, ambdós inclosos, també.

15 de desembre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Més articles...

Pàgina 4 de 48

4

posam-horizontal-color

escoles esportives municipals

caib esports

valors esport logo