• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Esports

Conveni de col·laboració amb el GE Espalmador per portar a terme les activitats de l'Escola Municipal d'Atletisme

foto 2022ix conveni GEELa presidenta del Consell, Ana Juan, i el president del Grup Esportiu Espalmador, Juan José Escandell, varen signar ahir el conveni de col·laboració per portar a terme les activitats de l'Escola Municipal d'Atletisme de Formentera (EMAF). L'objecte d'aquest conveni, una subvenció directa de 24.000 euros, és per a la contractació dels serveis del personal tècnic per portar a terme les activitats de l'EMAF. La consellera d'Esports, Paula Ferrer, també va estar present a la signatura del conveni.

2 de setembre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Conveni de col·laboració entre el Consell Insular de Formentera i la Sociedad Deportiva Formentera per a la coordinació i gestió de l'Escola de Futbol Base de Formentera

foto 2022 conveni SDFLa presidenta del Consell de Formentera, Ana Juan i el president de la SD Formentera, Toni Roig, han signat un conveni de col·laboració per a la coordinació i gestió de l'Escola de Futbol Base de Formentera per a l'any 2022. A la signatura del conveni també ha estat present la consellera d'Esports, Paula Ferrer.

Mitjançant aquest conveni, el Consell de Formentera subvenciona amb 35.000 euros a la SD Formentera, que es farà càrrec de la posada en marxa i el desenvolupament de l'activitat concertada i haurà de desenvolupar una planificació de la temporada amb els objectius, els continguts i activitats per a l'ensenyament dels valors en cada un dels grups d'esportistes que conformen l'Escola de Futbol Base de Formentera.

3 d'agost de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

L'Escola de Vela ofereix aquest estiu cursos per a adults de dilluns a divendres

foto 2022vii escola vela AEl Consell de Formentera, a través de l'àrea d'Esports, informa que aquest estiu les persones adultes també poden inscriure’s als cursos d’estiu de l'Escola de Vela, que es faran al Centre d'Esports Nàutics de Formentera de dilluns a divendres. Enguany hi ha disponibilitat en dos franges horàries, de dilluns a divendres: de 12.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 18.00 hores.

Les inscripcions es poden fer de manera presencial al Centre d'Esports Nàutics de Formentera de 8 a 15 hores. Per a més informació, es pot contactar amb el Centre a través del correu electrònic cenf@conselldeformentera.cat o al telèfon 663 673 315.

22 de juliol de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

El Consell habilita un espai per practicar el tir amb arc a l'aire lliure

foto 2022 tir amb arcEl Consell de Formentera, a través de l'àrea d'Esports, ha habilitat un espai a les pistes d'atletisme per practicar el tir amb arc a l'aire lliure. L'espai està destinat als joves arquers de l'illa que enguany, per primera vegada, competeixen en categories nacionals i els evitarà haver de desplaçar-se a Eivissa per entrenar.
La consellera d'Esports, Paula Ferrer, ha destacat "la gran feina que estan portant a terme des del club i l'impuls amb esports menys practicats que proposen una gran alternativa que enriqueix i diversifica l'oferta esportiva".

En aquest sentit, cal destacar que hi ha quatre arquers de Formentera que s'han classificat per al campionat d'Espanya que es disputarà del 27 al 31 de juliol a Madrid. Els esportistes, d'entre catorze i disset anys, són Carla Santamaria, Manuela Choren, Alessandro Spagnuolo i Ahmed El Bouzrati.

13 de juliol de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

El Consell i el Club de Tennis Illa de Formentera signen el conveni per a la gestió de les pistes municipals de tennis i pàdel

foto 2022 conveni tennisLa presidenta del Consell de Formentera, Ana Juan, i el president del Club de Tennis Illa de Formentera, Jorge Jiménez, han signat avui un conveni per atorgar una subvenció d'11.000 euros per a la gestió, el manteniment i la neteja de les instal·lacions municipals de tennis i pàdel.

El Club de Tennis Illa de Formentera haurà de permetre l'accés, l'ús i el gaudi d'aquestes instal·lacions a entitats esportives, entre d'altres; i es compromet al manteniment ordinari de les instal·lacions. La consellera d'Esports, Paula Ferrer, també ha estat present a la signatura del conveni.

12 de juliol de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Més articles...

Pàgina 8 de 48

8

posam-horizontal-color

escoles esportives municipals

caib esports

valors esport logo