• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Promoció, Ordenació turística i Activitats econòmiques

Reunió amb empreses locals per crear un calendari de propostes de turisme actiu i altres activitats durant tot l'any

foto 2023iv activitats turismeLa vicepresidenta i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer, i el cap de Promoció, Carlos Bernús, s'han reunit amb una desena de representants d'empreses locals relacionades amb turisme actiu i altres activitats que es duen a terme al llarg de l'any per preparar un calendari de propostes a fer els 365 dies a Formentera.

"A la trobada han posat en comú les activitats de turisme actiu i culturals, entre d'altres, que es realitzen, per incloure-les en l'agenda turística del Consell i crear un apartat al web de Turisme que aglutini totes les activitats que es poden fer en temporada baixa, a més d'informació sobre allotjaments i restauració que donin servei tot l'any", segons ha explicat Alejandra Ferrer.

Des de busseig, passejos a cavall, rutes verdes i ornitològiques i gastronomia, fins a cursos de fotografia, de creació de guitarres i altres propostes culturals i tallers creatius que es poden fer a Formentera "són les activitats que volem promocionar per atreure visitants interessats en conèixer i gaudir d'una Formentera tranquil·la i també perquè les puguem gaudir com a residents", ha afegit la responsable de Turisme.

"L'objectiu és promoure i promocionar activitats que s'ofereixin durant tot l'any relacionades amb el medi natural, l'esport i la cultura i també que les activitats que es realitzen fomentin l'economia circular i la diversificació i a la vegada animin les empreses locals a fer aquesta oferta", ha conclòs Alejandra Ferrer.

Un altre punt a tractar en la reunió ha set l'elaboració d'una línia d'ajudes per a l'organització d'esdeveniments, tallers i activitats des de Formentera amb els mateixos objectius abans citats.

4 de abril de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Segueixen les accions promocionals de Formentera a Portugal

foto 2023iii promo portugalEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Turisme, informa que avui dimecres, demà dijous i divendres es faran accions promocionals a les ciutats portugueses de Porto, Coïmbra i Lisboa, respectivament. Formentera promocionarà la seua oferta dels extrems de temporada davant agents de viatges i operadors turístics del país.

"Presentarem les activitats que es poden fer fora de la temporada alta, des de la pràctica d'esport, a l'oferta cultural, patrimonial o gastronòmica, entre d'altres", segons ha explicat la vicepresidenta i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer. També es donaran a conèixer les rutes verdes o rutes ornitològiques que interessen a aquest tipus de públic.

Recordam que entre l'1 i el 5 de març Formentera també va assistir a la Fira Internacional de Turisme de Lisboa BTL (Borsa de Turisme de Lisboa). Durant el 2022, el 5 % dels visitants que vengueren a Formentera foren d'aquesta nacionalitat, segons l'Observatori de Dades de Formentera.

29 de març de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Inici de les dos fires promocionals de Barcelona que comptem amb la participació de Formentera

foto 2023iii b travelEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Turisme, informa que avui han començat dos fires de promoció que tenen lloc a Barcelona i en les quals participa Formentera. L'illa està present amb un estand propi al Saló de Turisme B-Travel (al recinte de Montjuïc de Barcelona), destinada al públic final, i també té un expositor propi a la Fira Mediterranean Diving Show (al recinte firal de Cornellà), destinada als sectors professionals i aficionats del món del submarinisme. Les fires finalitzen aquest diumenge 26 de març.

Al Saló de Turisme B-Travel el cap de promoció, Carlos Bernús, ha fet avui una presentació davant la premsa especialitzada titulada: "Formentera, sostenible per naturalesa". "A més, Formentera té un expositor amb material promocional sobre totes les activitats que es poden fer a l'illa a inici i final de temporada, des de la pràctica d'esport, a l'oferta cultural, patrimonial o culinària, així com propostes per endinsar-se en la natura o fer rutes ornitològiques, mentre es difon el seu passat i les tradicions més arrelades de l'illa", segons ha explicat la vicepresidenta i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer.

Fira de submarinisme
La fira Mediterranean Diving Show també se celebra a Barcelona aquests dies. Aquesta és la fira de submarinisme més veterana de país i s'ha convertit en tot un referent per al món del busseig. La fira és un punt de trobada tant per als professionals del busseig com aficionats, i agències de viatges especialitzades en aquest sector. L'empresa Formentera Divers també hi assisteix i fa promoció de les grans possibilitats que ofereix Formentera per a la pràctica del busseig tal com es va acordar en els segments estratègics turístics de Formentera. "Uns dels reclams de l'estand de Formentera són les ulleres de realitat virtual amb les quals els visitants poden submergir-se en el fons marí amb aquest vídeo 360º de busseig a Formentera (https://www.youtube.com/watch?v=gRmPeCdKguc)", segons ha exposat Alejandra Ferrer.

Cal destacar que la darrera temporada el principal mercat que va visitar Formentera va ser el nacional, amb un 39 % dels turistes. Per comunitats autònomes, precisament la que ha tengut més representació ha set Catalunya (33 %), i després la Comunitat Valenciana (17 %) i Madrid (16 %), segons dades de l'Observatori de Dades de l'illa.

24 de març de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Formentera participa en dos fires promocionals de Barcelona

foto 2023iii fires promo AEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Turisme, informa que aquesta setmana, entre el 24 i el 26 de març, Formentera participa en dos fires de promoció que tenen lloc a Barcelona. D'una banda, l'illa comptarà amb un estand propi al Saló de Turisme B-Travel (al recinte de Montjuïc de Barcelona), destinada al públic final, i d'altra banda, també comptarà amb un expositor propi a la Fira Mediterranean Diving Show (al recinte firal de Cornellà), destinada als sectors professionals i aficionats del món del submarinisme.

El Saló de Turisme B-Travel és un dels esdeveniments més gran d'Espanya destinat al públic viatger final, on també s'hi troben les principals agències de viatges, hotels, companyies de transport i empreses de serveis turístics. "Formentera hi tendrà un expositor amb material promocional sobre totes les activitats que es poden fer a l'illa a inici i final de temporada, des de la pràctica d'esport, a l'oferta cultural, patrimonial o culinària, així com propostes per endinsar-se en la natura o fer rutes ornitològiques, mentre es difon el seu passat i les tradicions més arrelades de l'illa", segons ha explicat la vicepresidenta i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer.

Cal destacar que el divendres 24 el cap de promoció, Carlos Bernús, farà una presentació davant premsa especialitzada titulada: "Formentera, sostenible per naturalesa" en aquesta fira. Així mateix, a l'estand es podrà gaudir de visites de realitat virtual a través de vídeos 360º sobre els atractius de l'illa.

Fira de submarinisme
La fira Mediterranean Diving Show també se celebra a Barcelona del 24 al 26 de març. Aquesta és la fira de submarinisme més veterana de país i s'ha convertit en tot un referent per al món del busseig. "Per això, un altre any la nostra destinació no podia faltar en aquest esdeveniment en què podem mostrar l'atractiu dels nostres fons marins i la gran diversitat de punts d'immersió que hi ha a la nostra costa", segons ha explicat Alejandra Ferrer. La fira és un punt de trobada tant per als professionals del busseig com aficionats, i agències de viatges especialitzades en aquest sector. L'empresa Formentera Divers també hi assistirà i farà promoció de les grans possibilitats que ofereix Formentera per a la pràctica del busseig tal com es va acordar en els segments estratègics turístics de Formentera. També en aquest cas a través de la realitat virtual 360º els visitants podran viure el nostre món submarí.

Cal destacar que la darrera temporada el principal mercat que va visitar Formentera va ser el nacional, amb un 39 % dels turistes. Per comunitats autònomes, precisament la que ha tengut més representació ha set Catalunya (33 %), i després la Comunitat Valenciana (17 %) i Madrid (16 %), segons dades de l'Observatori de Dades de l'illa.

22 de març de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Formentera continua la ruta promocional a nivell internacional

foto 2023iii ruta promo munichEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Turisme, informa que aquesta setmana i la pròxima s'estan fent accions promocionals per cercar turisme internacional. El cap de promoció, Carlos Bernús, ha explicat que "a més de la promoció estatal seguim amb missions de vendes a països europeus com França i Alemanya i a la costa est dels Estats Units per continuar diversificant la nacionalitat dels nostres visitants".

Dimecres passat, Formentera va participar a França, en un esdeveniment que va tenir lloc a París. Concretament, es va promocionar l'illa i la seua oferta fora de temporada alta davant una quarantena de mitjans del país francès especialitzats en viatges, però també generalistes.

D'altra banda, dijous a la tarda l'Institut Cervantes i l'oficina Tourespaña de Munic (Alemanya) varen organitzar una trobada amb agències i premsa especialitzada per celebrar el Dia de la Dona amb dones de les illes representants de casos d'èxit. Per part de Formentera la xef del Casbah, Martina Cacheiro, va participar en la taula redona per parlar sobre les creacions culinàries que elabora amb productes de proximitat, inspirades en la natura de Formentera.

Cal destacar que la pròxima setmana es faran dues missions de vendes a la costa est dels Estats Units, concretament a Nova York i Nova Jersei, un públic que comença a tenir connexions aèries amb les illes i que ja te presència a les enquestes turístiques. "En aquestes accions promocionals, una empresa americana de comunicació col·laboradora mostrarà al públic americà les activitats i experiències de gastronomia, cultura, patrimoni i esports que es poden fer a Formentera", segons ha concretat Bernús.

18 de març de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Més articles...

Pàgina 5 de 75

5

Fires i Mercats d'Artesania

Reb Bio. Turisme Ornitològic

Passió per Formentera

Web oficial de Turisme (www.formentera.es)