• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Promoció, Ordenació turística i Activitats econòmiques

Formentera inicia les rutes de presentacions nacionals a ciutats que tenen bones connexions per venir en temporada baixa

foto 2023iii pres nacionals BEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Turisme, informa que aquests dies s'està realitzant una ruta de presentacions nacionals que recorrerà sis ciutats de la Península. En concret, aquesta setmana es faran presentacions a Barcelona, Madrid i València, i després de Setmana Santa se'n faran a Bilbao, Màlaga i Valladolid. Cal destacar que s'ha triat aquestes ciutats perquè formen part dels principals mercats emissors cap a Formentera i que tenen facilitat de connexions per poder arribar també fora de temporada alta.

En aquesta ruta es faran presentacions de petit format davant la premsa especialitzada de cada ciutat, però també les principals capçaleres de comunicació. "Així es trasllada de manera directa la imatge que volem que promocionin de Formentera els mitjans de comunicació", segons ha explicat el cap de promoció, Carlos Bernús.

"Mantendrem reunions de feina amb els periodistes per fer una presentació sobre la destinació, els projectes de sostenibilitat i les activitats que oferim en els mesos de temporada baixa i que permeten gaudir de l'illa", ha detallat Bernús.

Aquest és un nou format de promoció que es combina amb altres actes tradicionals. Com sempre, es promocionaran les activitats esportives i culturals que s'organitzen abans i després de la temporada, també es destacarà el patrimoni de l'illa, les rutes verdes, les rutes ornitològiques i la gastronomia.


14 de març de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Formentera es promociona a la ITB de Berlín per reforçar un mercat tradicional de l'illa que valora la sostenibilitat

foto 2023iii itb berlin AEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Turisme, es promociona aquests dies a la ITB de Berlín, que se celebra avui dia 7 i el 8 i el 9 de març. Formentera hi està present amb un estand compartit amb la resta de les illes, on mostra material promocional sobre les activitats relacionades amb natura, cultura, gastronomia, esport i de salut que hi ha a l'illa en temporada baixa. Així mateix, també es fa incidència en el vessant sostenible de projectes com el Save Posidonia Project o el projecte formentera.eco, i en la necessitat de tenir cura del seu medi ambient.

La principal fira turística alemanya ha canviat de format i ara no es dirigeix al públic final sinó només al professional com ara operadors turístics, agències de viatge i premsa especialitzada, entre d'altres. Avui la vicepresidenta i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer, ha fet una presentació de la destinació davant el sector turístic i el públic especialitzat.

La vicepresidenta ha explicat com els inicis del turisme a Formentera varen significar una millora de la qualitat de vida dels residents, però també un repte per aconseguir protegir l'illa i mantenir la seua identitat. "Gràcies a l'esforç de moltes generacions de formenterers i formentereres s'ha fet front a moviments especulatius, s'han preservat la nostra illa amb el seu caràcter singular, i ara ens enfrontam a noves amenaces que hem de combatre", ha explicat Ferrer. "Als nostres visitants els demanam que quan vinguin a disfrutar de l'illa ho facin amb respecte i amb ganes de conèixer la nostra cultura i la nostra gent", segons ha declarat la vicepresidenta. En aquest sentit, s'ha projectat el vídeo titulat "Formentera, una illa per cuidar".

International Media Marketplace (IMM)
Ahir Formentera també va participar en l'International Media Marketplace de Berlín per promocionar l'illa entre el gran nombre de periodistes especialitzats en viatges assistents a aquest esdeveniment. Tant aquest acte com la ITB es dirigeixen a públic de parla alemanya, que a més d'Alemanya, inclou Suïssa i Àustria. Després de la pandèmia no s'han recuperat encara el número de visitants del mercat alemany, al 2022 el 5,5 % dels turistes que ens varen visitar varen ser d'aquesta procedència.

"Aquestes accions les fem per reforçar i recuperar el públic alemany, un mercat que ha set tradicionalment fidel a Formentera i ens agrada perquè sol cercar destinacions tranquil·les i dona importància a les mesures ecològiques", segons ha conclòs Alejandra Ferrer.

7 de març de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Formentera es promociona a la BTL de Portugal

foto 2023ii btl promo AEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Turisme, informa que la destinació Formentera estarà present amb un estand propi a la Fira Internacional de Turisme de Lisboa BTL (Borsa de Turisme de Lisboa) que tendrà lloc entre l'1 i el 5 de març a Portugal. A més, s'estan efectuant altres accions promocionals en aquest país.

La vicepresidenta i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer ha explicat que el mercat portuguès està incrementant la seua presència en els darrers anys, "per això apostam per promocionar l'illa amb les possibilitats que ofereix durant la temporada baixa". De fet, el 2022 el 5 % dels visitants que vengueren a Formentera foren d'aquesta nacionalitat, segons l'Observatori de Dades de Formentera.

A la fira hi haurà material promocional de l'illa sobre les activitats que es poden fer fora de la temporada alta, des de la pràctica d'esport, a l'oferta cultural, patrimonial o culinària, així com propostes per endinsar-se en la natura o fer rutes ornitològiques, mentre es coneix el seu passat i les tradicions més arrelades de l'illa.

Paral·lelament, s'estan reactivant diferents campanyes amb operadors turístics destacats adreçades tant al turisme nacional com al portuguès. Així mateix, s'han contractat espais publicitaris en una de les revistes de viatge més importants del país, "Wonder Go Travel Magazine".

28 de febrer de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

El Formentera Zen desembarcarà a finals d'abril i crearà una jornada especial per a les famílies el dia 1 de maig

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Turisme, informa que ja estan obertes les inscripcions per participar en la novena edició del Formentera Zen, que se celebrarà els dies 28, 29 i 30 d'abril a la nostra illa. Aquest és un esdeveniment que té per objectiu fomentar el benestar de les persones, està promogut pel Consell Insular de Formentera i organitzat per Puro Bienestar.

La vicepresidenta i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer, ha explicat que "el Formentera Zen enguany es tornarà a celebrar abans de la temporada per atreure visitants durant aquestes dates, i oferirà una possibilitat d'oci saludable tant als turistes com a la població de l'illa". A més, segons ha anunciat Ferrer, "aquest any hem creat un esdeveniment especial pensat per a les famílies, el Formentera Zen Kids & Families".

Aquesta jornada tendrà lloc el dia 1 de maig, que és festiu, i per als participants del Formentera Zen està inclòs en el preu de l'esdeveniment. Cal destacar que els residents de Formentera i Eivissa tenen un 50 % de descompte en el preu del Formentera Zen. També es podran fer inscripcions només per a la jornada familiar, els residents de Formentera també tindran un descompte del 50 % del preu de l'esdeveniment.

cartell 2023ii formen zen a

Programa
Per a la pròxima convocatòria s'ha dissenyat un programa amb sessions multidisciplinàries on s'abasten totes les dimensions de l'ésser humà (física, intel·lectual, mediambiental i social). Així, durant l'esdeveniment hi participaran els següents professionals: Alejandra Vallejo-Nágera (psicòloga), Natalia Zubizarreta (interiorista), Sari Arponen (doctora en Ciències Biomèdiques), María Casado (experta en benestar integral), Enric Sánchez (periodista i podcaster), Cristina Martínez (doctora en Psicologia), Esther Gómez (infermera i divulgadora), Miguel Trainer (entrenador personal) i Cristina Boscá (presentadora de radio).

Així mateix, Formentera Zen 2023 també comptarà amb la professora de ioga procedent de Hong Kong Alessandra Oram; l'artista, ballarina i coreògrafa Vicky Gómez; la farmacèutica i nutricionista Amelia Plató; i la infermera i sexòloga Laura Cámara. Entre tots els ponents participants en aquesta edició se supera el milió i mig de seguidors en xarxes socials, entre els quals divulguen claus fonamentals de benestar per viure d'una manera més sana, saludable i equilibrada.

cartell 2023ii formen zen b

Formentera Zen Kids & Families
Una de les novetats d'aquesta edició serà el Formentera Zen Kids & Families. L'1 de maig, hi haurà classes magistrals, xerrades i tallers sobre temàtiques variades i noves en relació amb el benestar holístic (físic, mental i emocional) del conjunt de la família.

La trobada comptarà amb activitats creatives i innovadores adaptades per fomentar el benestar en les famílies. Xerrades sobre psicologia, alimentació, salut i son infantil. Aquestes són algunes de les propostes que duran a terme professionals de primer nivell en cada matèria, que oferiran, així mateix, eines per al maneig posterior de situacions en l'àmbit familiar.

Aquest esdeveniment també comptarà amb tallers variats per a l'entreteniment i aprenentatge dels més petits. La seu central de l'esdeveniment serà Gecko Hotel. Les inscripcions es poden fer al web www.formenterazen.es.

25 de febrer de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Missió de vendes de Formentera per atreure el mercat suís en els extrems de temporada

foto 2023ii ausEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Turisme, informa que aquesta setmana s'està fent una missió de vendes a Zuric, i la pròxima se'n farà una altra a Ginebra. En aquest sentit, Formentera es reuneix amb agents de viatge especialitzats en el públic de Suïssa per explicar totes les possibilitats que ofereix l'illa en temporada baixa.

"D'aquesta manera es cerca atreure turistes suïssos, que solen fer viatges de llarga durada i se senten còmodes amb el clima primaveral que ofereix Formentera durant la temporada baixa", segons ha explicat la vicepresidenta i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer. El 2022 el mercat suís va suposar un 2 % del total de visitants i amb accions com aquesta es cerca que guanyi presència.

Es portarà material promocional de l'illa per destacar les oportunitats que ofereix per practicar esport o gaudir de l'oferta cultural, patrimonial o culinària, així com propostes per endinsar-se en la natura o fer rutes ornitològiques, mentre es coneix el seu passat i les tradicions més arrelades de l'illa.

22 de febrer de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Més articles...

Pàgina 6 de 75

6

Fires i Mercats d'Artesania

Reb Bio. Turisme Ornitològic

Passió per Formentera

Web oficial de Turisme (www.formentera.es)