• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Benestar Social

Formació a Formentera sobre detecció i abordatge per la prevenció del suïcidi i les autolesions

foto 2022 jornades assistenciaUna vintena de persones participen avui en la I Jornada sobre detecció i primer abordatge per la prevenció del suïcidi i les autolesions que ha organitzat el Consell juntament amb l'Oficina Balear de la Infància i l'Adolescència. La jornada se celebra durant tot el dia a la sala de plens del Consell i aborda el tema des del marc teòric (què és l'Observatori del Suïcidi, els mites, els factors de risc i d'alarma, els factors protectors...) i des de la part més pràctica, sobre la detecció de la ideació suïcida a través de l'entrevista i també sobre com intervenir.

El conseller de Benestar Social, Rafael Ramírez, ha donat la benvinguda als participants i els ha desitjat que la jornada sigui molt profitosa. Nicole Haber, responsable de l'Observatori del Suïcidi, i Maria Dolores Gabaldón, treballadora social de l'Oficina de Salut Mental de Balears, han impartit aquesta jornada.

3 de maig de 2022
Àrea de Comunicacio
Consell de Formentera

Una conferència sobre educació emocional tanca el cicle 'Xerrades per a famílies'

El doctor en Filosofia i especialista en gestió emocional Raül Genovés tanca el pròxim dijous 5 de maig el cicle 'Xerrades per a famílies' amb la conferència "Educació emocional per a famílies i docents", que se celebra a les 17 hores a la sala de plens del Centre de Dia.

Organitzat per la conselleria de Benestar Social, aquesta quarta edició del cicle 'Xerrades per a famílies' ha celebrat nou conferències des del passat 21 d'octubre. Per facilitar la presència de mares i pares, les xerrades compten a més amb un servei d'acollida per a infants a partir de 3 anys.

28 d'abril de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022 raul genoves

Jornada a Formentera sobre detecció i abordatge per la prevenció del suïcidi i les autolesions

El Consell de Formentera, a través de les àrees de Benestar Social i Joventut juntament amb l'Oficina Balear de la Infància i l'Adolescència, organitza el pròxim 3 de maig la Jornada sobre detecció i primer abordatge per la prevenció del suïcidi i les autolesions.

La jornada se celebrarà d'11.30 a 14.30 hores i de 16 a 19 hores a la sala de plens del Consell. Al matí, es tractarà el marc teòric sobre què és l'Observatori del Suïcidi, els mites, els factors de risc i d'alarma, els factors protectors... A la tarda s'abordarà la part més pràctica, sobre la detecció de la ideació suïcida a través de l'entrevista i també sobre com intervenir.

La jornada serà impartida per Nicole Haber, responsable de l'Observatori del Suïcidi, i Maria Dolores Gabaldón, treballadora social de l'Oficina de Salut Mental de Balears.

Els interessats a participar-hi es poden inscriure en aquest enllaç.

21 d'abril de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022 curs prevencio

Dilluns 2 maig, nova data del curs de dispensació responsable d'alcohol

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Benestar Social, organitza el pròxim dilluns 2 de maig un curs de dispensació responsable d'alcohol i reducció de riscos adreçat a personal actiu en espais de música i ball, especialment personal de barres i responsables d'establiments. El curs és gratuït i es pot realitzar en dos sessions, de 10 h a 12 h o de 17 h a 19 h a la sala de plens del Consell de Formentera. Qui vulgui participar en el curs ha de tenir els 18 anys complits en el moment de realitzar el curs i ha de formalitzar la inscripció fins al 29 d'abril al correu electrònic educaciosocial@conselldeformentera.cat indicant nom complet, número de telèfon i horari de preferència per realitzar la formació.

El curs forma part de les accions promogudes dins de la campanya 'No t'ofeguis en l'alcohol' que impulsa el Consell de Formentera i compta amb la col·laboració de la Fundació Salut i Comunitat, la Pimef, Cambra de Comerç i Federació Hotelera.

12 d'abril de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022 dispensacio

El Consolat Mòbil de l'Equador visitarà Formentera per apropar els tràmits als ciutadans d'aquesta nacionalitat

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Benestar Social, informa que el Consolat de la República de l'Equador, amb el suport logístic i la col·laboració del servei d'immigració, oferirà els serveis consulars als ciutadans equatorians residents a l'illa de Formentera. El programa del consolat mòbil es farà els dies 22 i 23 d'abril de 2022. El divendres 22 d'abril de 12.00 h a 19.00 h, i el dissabte 23 d'abril de 9.00 h a 19.00 h.

El consolat mòbil se situarà a les noves dependències de l'àrea de Benestar Social, ubicades a la venda des Brolls (edifici del Centre de Dia) de Sant Francesc. Els equatorians residents a Formentera podran fer registres i certificats de naixement, defunció o matrimoni, entre d'altres gestions com ara obtenir poders, postil·les de documents, certificats d'antecedents penals i canvis del domicili electoral.

Reserva de cites

Per reservar cites per a aquest consolat mòbil a Formentera, els ciutadans equatorians han d'enviar un correu electrònic a l'adreça econsulado@gmail.com, en el qual hauran d'incloure nom i cognoms complets, número de cèdula o passaport equatorià i número de telèfon, així com descriure el tipus de tràmit consular que volen realitzar.

Cal esmentar que el consolat mòbil no farà renovacions de cèdules d'identitat ni emissió de passaports equatorians. Aquests tràmits es poden fer de manera presencial, sempre amb cita prèvia, a les oficines del Consolat de l'Equador a Palma. Per a més informació en relació amb aquests serveis, es pot remetre un correu electrònic a l'adreça consuladointerno@gmail.com i indicar-hi les dades de contacte.


7 d'abril de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Més articles...

Pàgina 12 de 61

12

cons_aferssocials_1

padib_1

atencio_dependencia_1

apneef 2018

aecc_1