• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Joventut

Jocs, tallers, cinema i tirolines, entre les activitats al setembre del Casal de Joves

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Joventut, informa sobre les activitats organitzades al Casal de Joves durant aquest mes de setembre. Les activitats comencen aquest divendres amb Party&Co, un entretengut joc en equip de preguntes i respostes; i el dissabte amb el divertit joc del Cara Splash.

La consellera de Joventut, Vanessa Parellada, ha explicat que després dels mesos centrals d'estiu plens d'activitats més refrescants, "aquest setembre es continuen amb jocs per a tots els gustos, des dels més tradicionals com el salt a corda o clàssics com el karaoke, a tallers molt entretinguts com el de cuina i el d'escacs, programats per als dies 16 i 17 de setembre".

Així mateix, Parellada ha destacat que el dia 24 de setembre hi ha programada una excursió a Eivissa per passar una agradable estona en el circuit de tirolines de l'Acrobosc.

Els dimecres 7, 21 i 28 de setembre es projectaran al casal pel·lícules de temàtiques d'interès dels joves. Les activitats es tancaran al setembre el dia 30 amb un torneig de futbolí.

2 de setembre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

foto 2022ix casal de joves

La celebració del Dia de la Joventut i les Tardes d'art entre les activitats destacades del Casal de Joves d'aquest agost

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Joventut, informa sobre les activitats organitzades al Casal de Joves durant aquest mes d'agost. La consellera de Joventut, Vanessa Parellada, ha explicat que com no podia ser d'altra manera en un dels mesos més calorosos de l'any "aquest dissabte 6 d'agost torna una de les activitats més refrescants de l'estiu amb un taller de jocs d'aigua".

Així mateix, Parellada ha presentat dues de les activitats més destacades del mes. Per una banda, la celebració del Dia de la Joventut el pròxim divendres 12 d'agost. "Aquesta jornada es farà una festa especial al Casal amb música i menjar per celebrar aquest dia i també es parlarà de la importància de la joventut en tots els àmbits de la societat", segons ha declarat.

D'altra banda, el divendres 26 i el dissabte 27 d'agost tendran lloc les Tardes d'art. "Els usuaris del Casal faran desplegar tota la seua imaginació i creativitat per fer un gran dibuix en una lona que després retallaran i servirà per decorar aquesta instal·lació", ha explicat la consellera.

Els dimecres 3, 10 i 24 d'agost es projectaran al casal pel·lícules de temàtiques d'interès dels joves. El dijous 4, 11, 18 i 25 d'agost se seguirà impartint el taller de dibuix manga que any rere any té tan bona acollida entre els dibuixants interessats en aquest tipus d'art.

2 d'agost de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022 casal agost

La Nit Jove omplirà de música feta per joves de Formentera les festes de Sant Jaume

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Joventut, informa que el pròxim divendres 22 de juliol, en el marc de les festes de Sant Jaume, se celebrarà la Nit Jove 2022. "És una trobada de concerts de bandes i músics formenterers pensada per als joves de l'illa", segons ha declarat la consellera de Joventut, Vanessa Parellada, que després de dos anys de moltes restriccions en aquesta mena de celebracions espera que "tothom pugui gaudir d'aquests concerts". La cita és a partir de les 21.30 h a la plaça de la Constitució, a Sant Francesc.

El primer a pujar a l'escenari serà Camilo Puerta, sota el nom artístic de Babymilo. Aquest jove destaca pel seu ritme i talent improvisant al micròfon, amb la creació de rimes. Seguidament, Tur, Lu, Flaco Fer i el Dj Day-N presentaran temes propis, escrits, produïts i gravats a Formentera. Aquests joves són habituals de la sala d'assaig i els micròfons oberts del Casal de Joves, els uneix l'amistat i la música en aquest projecte de música urbana que sonarà i animarà la Nit Jove.

15 de juliol de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022 nit jove

El Casal de Joves presenta propostes refrescants per al mes de juliol

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Joventut, ha presentat les activitats organitzades per a aquest mes de juliol al Casal de Joves. La consellera del ram, Vanessa Parellada, ha explicat que les propostes per als joves són plenament estivals i ha convidat tots els usuaris a gaudir de les activitats i de l'estiu.

Les activitats comencen el pròxim dissabte 2 de juliol amb un concurs de karaoke. Els dimecres 7 i 27 de juliol es projectaran films de temàtiques d'interès per als usuaris del casal. El divendres 8 de juliol es farà un torneig de futbolí amb premi per als guanyadors.

Com a propostes estivals, el dissabte 9 de juliol es faran jocs d'aigua; el dimecres 13 de juliol, una activitat de bombolles de sabó; el dissabte 16 de juliol es farà una excursió en bicicleta i pícnic a la platja, i el dimecres 20 de juliol, un taller de cuina en què s'elaboraran refrescants gelats.

Una de les propostes més destacades del cartell de juliol, que també s'inclourà en el programa de Sant Jaume és la "Nit Jove", que tendrà lloc el divendres 22 de juliol a les 21.30 h a la plaça de la Constitució, a Sant Francesc. Els concerts comptaran amb la presència de joves artistes de l'illa. Finalment, el dissabte 30 de juliol hi haurà un taller d'ungles creatives.

Així mateix, cada dijous dels mesos de juliol i agost es farà la quarta edició del curs de còmic japonès. El Casal de Joves està obert de dimarts a dissabte de 16 h a 22 h.


29 de juny de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022vii casal

Formentera celebra la segona sessió d'aquest curs escolar del Ple de la Infància i la Joventut

foto 2022vi consell joventutAvui al matí s'ha celebrat la segona sessió d'aquest curs escolar del Ple del Consell de Participació de la Infància i la Joventut. Una sessió que ha tengut lloc de manera presencial per primera vegada després de la pandèmia. A la trobada, presidida per la presidenta del Consell de Formentera, Ana Juan, i que ha comptat amb la vicepresidència de la consellera de Joventut, Vanessa Parellada, hi han participat exclusivament representants de l'IES Marc Ferrer, que formen part d'aquest òrgan. Els representants de les escoles de l'illa no hi han pogut assistir per motius d'agenda.

La presidenta ha donat la benvinguda als consellers del Ple i ha agraït el seu bon comportament durant el temps de pandèmia. Per la seua part, Vanessa Parellada ha destacat que propostes com la creació del parc de patinatge varen sortir d'aquest ple.

Els joves han proposat modificacions que es poden fer precisament en el parc de patinatge per millorar-ne la funcionalitat, també han demanat millores per a l'institut i sobre les càmeres de seguretat del projecte formentera.eco. Finalment, també han preguntat sobre la possibilitat d'habilitar algunes instal·lacions a l'aire lliure per fer entrenaments de tecnificació de tir amb arc, un projecte en què ja treballa el Consell de Formentera.

A la reunió també se'ls ha recordat que el transport públic en autobús per als menors d'edat és gratuït i que al nou Espai Cultural de Sant Ferran es crearà un altre parc de cal·listènia perquè puguin practicar aquest esport.


20 de juny del 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Més articles...

Pàgina 3 de 18

3

ibj

art jove-01

carnet jove-01

injuve-01

uib-01