• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Infraestructures i serveis

El servei de l'OAC es traslladarà cada dilluns a la Mola

foto 2021 oac a la molaALa presidenta del Consell de Formentera, Alejandra Ferrer, la vicepresidenta, Ana Juan, i el conseller de Serveis Generals, Bartomeu Escandell, han visitat aquest matí el servei de l'Oficina a l'Atenció a la Ciutadania (OAC), que des d'avui s'ofereix tots els dilluns de 9 a 14 hores a la Casa del Poble de la Mola.

“D'aquesta manera es pretén acostar l'administració al poble més allunyat de Sant Francesc com és la Mola per evitar desplaçaments dels residents en aquesta zona”, segons ha explicat la presidenta que ha afegit que “es podran realitzar els mateixos tràmits que s'ofereixen a l'OAC de Sant Francesc”.

El conseller de Serveis Generals ha destacat que “el fet que l'Administració estigui cada vegada més informatitzada ha permès que el servei de l'OAC es pugui desplaçar a la Mola. Només ens fa falta un ordinador, amb connexió al nostre sistema i a la xarxa d'internet, per poder acostar els tràmits a qualsevol indret de l'illa”, ha concretat Bartomeu Escandell.

A l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania, bé sigui la física ubicada al carrer Ramon Llull número 6, o a través de l'oficina virtual (OVAC), els ciutadans poden fer els tràmits i gestions de caire municipal i insular, com ara el padró d'habitants, el pagament de taxes, la inscripció a cursos, entre molts d'altres. També s'ofereix un servei de finestra única en què es poden realitzar sol·licituds a altres administracions.

4 d'octubre de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Treballs de mudança, manteniment i reparació als centres escolars de Formentera

foto 2021 manteniment escoles AEl Consell de Formentera, a través de les conselleries d'Educació i de Serveis Insulars, informa que al llarg dels mesos d’estiu s'han desenvolupat diferents obres de manteniment als centres escolars de l'illa davant l’inici del curs. Aquestes tasques s'han realitzat després de recollir les peticions de les direccions dels centres, les associacions de mares i pares i els consells escolars. A més, les darreres setmanes la brigada de Serveis Insulars ha estat treballant en col·laborar en la mudança i el trasllat dels materials de l’escola de Sant Ferran i en la mudança de l’escoleta des Camí Vell als nous edificis. També s’ha contractat aquest estiu una empresa de neteja per deixar enllestit tot per a l’inici del curs.

Les intervencions realitzades són les següents

CEIP Sant Ferran:
En el nou col·legi s’instal·laran rafals per al pati de primària, una pèrgola en el pati d'infantil i els jocs infantils de pati de l'escola vella per instal·lar-los al pati d'infantil, a més de col·laborar en el trasllat.

CEIP Mestre Lluís Andreu:
En aquest col·legi, s'han fet treballs de neteja i pintura de les façanes, pintura del mur de tancament exterior, treballs de poda, manteniment de les baranes exteriors, substitució de rajoles trencades, manteniment de mòdul de lavabos exteriors d'elements de porteries i cistelles del pati en l’edifici Dalt, i manteniment i canvi de xarxes d’instal·lació de pals per a il·luminació de pistes.

CEIP El Pilar de la Mola:
A l'escola de la Mola, la brigada ha repassat la pintura en interior de les aules i l’exterior, aviat se substituiran les aixetes dels banys d'infantil, s’ha fet revisió i reparació de zones de la tanca, i s’ha fet la neteja i preparació de l'hort, a més de pintar la caseta de fusta d'educació física i la substitució de les cordes de separació de la zona exterior del pati.

Escoleta Sa Miranda:
A l’escoleta Sa Miranda, s’han pintat aules i passadissos, s’ha substituït la mosquitera, els tendals i s’han reparat les tanques de fusta dels patis.

Nova escoleta Sant Ferran:
Els operaris de la brigada han fet el trasllat de material i s’han fet totes les feines de posada a punt junt amb les educadores del centre.

En tots els centres educatius també s’han fet totes les tasques de neteja prèvies al començament de curs.

9 de setembre de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Nou horari a la ITV des del 26 de juliol fins al 15 de setembre

El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Serveis d’Inspecció, informa que a partir del dilluns 26 de juliol i fins al 15 de setembre l’horari del servei d’Inspecció Tècnica de Vehicles, ITV, serà de dilluns a divendres de 7.30 a 14.30 hores i tancarà els dijous a la tarda. L’horari del matí s’ha ampliat mitja hora més (fins ara tancava a les 14.00 h) per poder ubicar totes les cites setmanals. Es calcula que amb aquest canvi es poden ubicar 30 cites setmanals addicionals, enfront de les 18 cites que es permetien els dijous a la tarda.

Des de la ITV s’han posat en contacte via SMS amb els usuaris amb cita l’agost per s9i volen avançar la seva revisió, ja que hi ha moltes hores disponibles al juliol. El Consell recorda que per sol·licitar cita per a la inspecció de vehicles es pot cridar al telèfon 971 32 31 30 o també per correu electrònic itv@conselldeformentera.cat.

La ITV de Formentera va finalitzar l’any 2020 amb llista d’espera zero i prop de 6.000 vehicles inspeccionats.

16 de juliol de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Feines de reparació del mur del Fossar Vell

foto 2021 fossar vell AOperaris de la brigada dels Serveis Insulars del Consell de Formentera estan portant a terme la reparació del mur del Fossar Vell de Sant Francesc. Es tracta d’una intervenció coordinada per l’àrea de Patrimoni en què es reparen diferents parts del mur amb materials tradicionals, com el morter de calç. Aquests treballs de manteniment i reparació continuaran els pròxims dies en altres béns patrimonials de l’illa.

15 d’abril de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Obres de millora al parc infantil de ses Bardetes

foto 2021 parc ses bardetes BEl Consell de Formentera, a través de l’àrea de Serveis Insulars, està portant a terme diferents obres de millora i manteniment als parcs infantils de l’illa. Aquesta setmana s’està instal·lant una tanca perimetral al parc de ses Bardetes per millorar la seguretat de la zona, que comptarà també amb accés per persones amb mobilitat reduïda. A més, es retiraren les portes que hi havia perquè es trencaven molt sovint. Aquesta obra de millora de la seguretat va ser una petició dels veïns de ses Bardetes. Els treballs tenen un pressupost de 4.864,13 euros. Aquest mes també es faran feines de reparació del cautxú als parcs Illes Pitiüses de la Savina i el Frank Jackson de Sant Francesc, situat davant de l’IES Marc Ferrer.

8 d’abril de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Més articles...

Pàgina 4 de 20

4

Ens trobareu a:
C. d'Eivissa cant. Arx. Lluis Salvador
07860 Sant Francesc
tel. 971 32 10 87 · fax 971 32 10 63
infraestructures@conselldeformentera.cat

twitter

 

facebook

boto INSTAGRAM

boto YOUTUBE