• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Infraestructures i serveis

El Consell destina prop de cent mil euros a la millora i adequació d’instal·lacions esportives

pista-es-cap-1jEl Consell de Formentera, a través de les àrees d’Esports i de Serveis Insulars, informa que en els últims mesos ha destintat prop de cent mil euros a la millora i adequació de diferents instal·lacions esportives de l’illa.

La principal inversió s’ha fet a les pistes poliesportives des Cap, amb un cost de 35.758,13 euros. En aquesta pista s’ha instal·lat una nova tanca, s’ha col·locat una barana de separació entre el perímetre esportiu i les grades, s’ha instal·lat enllumenat per control remot i s’han pintat les grades, s’han col·locat papereres i s’ha retirat la vegetació que envaïa el recinte. La consellera d’Esports, Paula Ferrer, ha destacat que aquesta millora a la pista des Cap era "molt necessària" i ha subratllat que "a més, allibera una mica l’ocupació del poliesportiu".

Substitució de la bomba de calor deshumectadora

També hi ha hagut intervencions a la piscina municipal, on s’ha sanejat la coberta i s’han fet treballs d’impermeabilització, amb un cost de 18.872,98 euros. Pel que fa a les millores de la piscina, la consellera Ferrer ha destacat que els tècnics estan ultimant la redacció dels plecs per triar a concurs la substitució de la bomba de calor deshumectadora i solucionar els problemes actuals de temperatura a la piscina. L’objectiu és que entri en funcionament durant el primer semestre de l’any.

La brigada d’obres també ha fet intervencions al camp municipal de futbol, on s’ha habilitat un nou aparcament i també s’ha adquirit una nova barana (pendent de col·locació), amb un cost total de 14.380,94 euros.

D’altra banda, a les pistes de pàdel de Sant Francesc s’ha reparat la base de la pista, s’ha col·locat una nova gespa i s’ha substituït la il·luminació antiga per focus led. El cost d’aquests treballs ha estat de 26.268,06 euros.

Altres intervencions

La brigada d’obres també ha fet diferents intervencions en altres instal·lacions, com ara l’Escola de Música, on s’ha posat aire condicionat i s’han adquirit dos equips de música, un de fix i un altre de mòbil, tot amb un cost de 17.350 euros. També s’ha instal·lat un tren de rentada a la cuina de l’Escoleta sa Miranda, per 7.000 euros, i un nou quadre elèctric al pàrquing de sa Senieta per als esdeveniments que s’organitzen a l’envelat, amb un cost de 3.500 euros.

30 de gener de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

La ITV redueix la llista d’espera, incorpora un nou mecànic i amplia el seu horari en 2020

itvjj-1-El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Serveis d’Inspecció, informa que aquest mes de gener s’ha incorporat un tercer mecànic al servei d’Inspecció Técnica de Vehicles (ITV). A més, la llista d’espera per fer la inspecció s’ha reduït en els últims mesos i a dia d’avui ja s’estan donant cites per la primera setmana de febrer.

El conseller de Serveis d’Inspecció, Antonio J. Sanz, ha senyalat que “la incorporació d’un nou treballador i la reorganització del treball ha permès millorar l’atenció a l’usuari”. A més, el conseller ha explicat que s’estan programant reunions amb la Pimef de Formentera i les empreses de rent a car de l’illa per establir un calendari d’inspeccions “i poder fer d’una manera més coordinada aquesta feina”. Així, a partir del pròxim mes de març començaran aquestes inspeccions, “però no suposaran cap alteració rellevant en les cites dels particulars”, ha senyalat el conseller.

Actualment, amb la incorporació d’un nou treballador, el servei d’ITV de Formentera té una plantilla de tres mecànics i dos auxiliars administratius. L’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres de 7.30 a 14.00 hores i enguany també s’ha ampliat l’horari els dijous que serà de manera ininterrompuda de 7.30 a 20.30 hores.

El Consell recorda que per sol·licitar cita per la inspecció de vehicles es pot cridar al telèfon 971 32 31 30 o també per correu electrònic itv@conselldeformentera.cat.


24 de gener de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Comença la segona fase de la reforma de l’avinguda Joan Castelló i Guasch de Sant Ferran

obres-sant-ferran-segona-fase-El Consell de Formentera, a través de l'àrea d'Infraestructures, informa que aquest divendres 1 de novembre s'inicien les obres de reforma de l'avinguda Joan Castelló i Guasch en la seva segona fase. “El passat hivern es va completar la primera fase, que va des de la rotonda fins a l'encreuament de l'avinguda amb el carrer Guillem de Montgrí, i aquest hivern es completarà la segona fase, des d'aquest encreuament fins a les escoles”, segons ha explicat el conseller del ram, Josep Marí.

El termini d'execució de les obres va de l'1 de novembre fins al 31 de març “perquè les mateixes estiguin finalitzades per a l'inici de la temporada turística de 2020”, segons ha explicat el conseller. L'execució de la segona fase té un pressupost de 955.615€, mentre que la primera va tenir un pressupost de 1.428.152€.

La reforma, que segueix una línia continuista amb la realitzada el passat hivern, contempla la millora de la pavimentació en superfície dels diferents espais, dels serveis soterrats com sanejament, aigua potable, telefonia, llum i enllumenat públic. A més, també s'ampliarà l'espai destinat per als vianants, eliminant barreres arquitectòniques i incorporant un carril bici segregat en tota la travessia, com ja s'ha fet a la primera fase. Es preveu també la col·locació de punts de càrrega per a vehicles elèctrics.

30 d’octubre de 2019
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

El Consell de Formentera celebra la primera reunió de la legislatura de la Mesa General Negociadora amb els sindicats

mesa-negociadorablancEl Consell de Formentera, a través de les àrees de Recurs Humans i Gerència, informa que avui s'ha celebrat la primera reunió de la legislatura de la Mesa extraordinària General Negociadora amb el personal laboral i personal funcionari de la institució, en la qual han participat la consellera de Recurs Humans, Paula Ferrer, el conseller de Gerència, Rafa Ramírez, i el conseller d'Interior, Josep Marí, juntament amb els representants sindicals d'UGT i CC.OO del Consell de Formentera.

En aquesta primera reunió s'ha establert el full de ruta del treball que es vol realitzar des de l'equip de govern aquesta legislatura. Així, s'ha emplaçat als participants a actualitzar la composició de la comissió tècnica de valoració per finalitzar l'elaboració definitiva de la relació de llocs de treball (RPT); també s'ha acordat implantar la carrera professional horitzontal a l'administració, que és un mandat acordat la passada legislatura per part de tots els grups polítics i que es desenvoluparà baix tres eixos fonamentals: antiguitat, formació i avaluació de l'exercici professional. També s'ha acordat actualitzar el conveni col·lectiu al llarg d'aquesta legislatura.

Finalment, a la reunió també s'ha acordat millorar el sistema de formació dels treballadors de la institució i en aquest sentit el Consell es compromet a crear una oferta de cursos.

El conseller de Gerència, Rafa Ramírez, s'ha mostrat satisfet del resultat d'aquesta primera reunió de la mesa negociadora i ha explicat que "s'ha marcat la línia estratègica que vol desenvolupar l'equip de govern en l'àmbit de recursos humans". El conseller ha destacat la “importància d'acabar d'elaborar la relació de llocs de treball, implantar la carrera professional horitzontal, crear un nou conveni col·lectiu i desenvolupar una formació adequada per als treballadors”. “L'objectiu és millorar la qualitat de l'atenció de l'administració a l'usuari”, ha finalitzat Ramírez.


17 d’octubre de 2019
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Ràdio Illa comença a emetre des dels nous estudis

equip-de-ra--dio-illa-als-nous1El Consell de Formentera, a través de l’àrea d’Infraestructures, informa que un cop finalitzades les obres de creació dels nous estudis de Ràdio Illa, la ràdio municipal de Formentera ha començat a emetre aquesta setmana des del nou equipament. Tant les antigues com les noves instal·lacions estan situades al Centre Social Es Molí i comparteixen edifici amb el Casal de Joves.

Les obres d’adequació del nou estudi, que té una superfície de 50 m2, han tengut un cost de 44.054€. L’espai ha estat condicionat com a estudi de ràdio professional. L’equipament se situa en la part oest de la primera planta de l’edifici, mentre que l’antic estudi està a la part est. També s’han dotat els nous estudis de mobiliari, que ha tengut un cost de 9.183€ i d’un equip tècnic radiofònic, que ha tengut un cost de 17.495€.

33 anys de ràdio
El pròxim 3 de desembre, festivitat de Sant Francesc, Ràdio Illa farà la inauguració oficial del nou estudi coincidint amb el 33 aniversari de la creació de la ràdio. Ràdio Illa fou inaugurada oficialment el 3 de desembre del 1986. L’equip emissor es va muntar al primer pis de l’Ajuntament Vell. Els seus fundadors varen ser el tècnic Enrique García, Joan Garau i Carmelo Convalia. Des del 2006 un equip de professionals relata l’actualitat de Formentera des de l’estudi que aquesta setmana ha deixat d’emetre per passar l’enllaç als nous estudis.

Ràdio Illa és la ràdio pública de Formentera, titularitat del Consell Insular de Formentera i gestionada per l’Associació Cultural Audiovisual de Formentera. Actualment Josep Rubio “Pepo” és el coordinador de la ràdio, León Convalia, responsable de l'àrea tècnica, Bernat Masferrer, productor i locutor i David Setbetes fa feina a la redacció, entre molts altres col·laboradors i tertulians.

17 d’octubre de 2019
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Més articles...

Pàgina 9 de 19

9

Ens trobareu a:
C. d'Eivissa cant. Arx. Lluis Salvador
07860 Sant Francesc
tel. 971 32 10 87 · fax 971 32 10 63
infraestructures@conselldeformentera.cat

FormenteraTurisme

radio illa transparent

Esport és més

rss_formentera_1