• Català
  • Castellano
  • English
Areas Urbanism & territory, Tourism and Economic activities Infrastructures and services

El Consell es compromet a millorar la neteja de la Mola i anuncia que ja està treballant per dotar el col·legi de la localitat de servei de menjador

El conseller de Promoció Econòmica i Administració Insular, José Manuel Alcaraz, que és a la vegada el conseller encarregat de la Mola, es va reunir ahir a la tarda amb representants de l'Associació de Veïns d'aquesta localitat per escoltar les seves reclamacions i informar-los de les actuacions que està duent a terme el Consell de Formentera en aquesta zona de l'illa. A la reunió varen assistir també la consellera de Mobilitat i Gestió Ambiental, Verónica Castelló, i el conseller de Territori i Infraestructures, Javier Serra, ja que la majoria de les reclamacions dels vesins estaven relacionades amb aquestes àrees.

Entre altres coses, Alcaraz va informar els vesins que en breu començaran els treballs de restauració de la finca de Ca ses Ferreres, unes labors per a les quals hi ha aprovats 600.000 euros dels fons europeus Next Generation. El conseller ha recordat que aquesta finca es convertirà en un observatori astronòmic, a més de dedicar-se a l'experimentació agrària. També ha insistit que qualsevol ús que se li doni a aquesta casa “estarà consensuat amb els vesins de la Mola”.

Els consellers varen explicar també als veïns que ja s'estava treballant des de la institució insular per a posar en marxa el servei de menjador escolar en el col·legi de la localitat per al present curs.

Una altra de les reclamacions dels vesins es referia a la falta de neteja tant al poble com dels camins, cosa que els representants de l'equip de Govern es varen comprometre a solucionar amb l'entrada en funcionament de la nova contracta de fems.

Quant a la cobertura telefònica, una altra de les reclamacions històriques dels vesins de la Mola, des del Consell se'ls va informar que ja s'havien produït reunions amb les empreses operadores, que compten amb un informe de les fallades localitzades a l'illa i que continuen treballant per realitzar les millores necessàries. Unes millores que a vegades necessiten la instal·lació d'antenes en ubicacions òptimes, cosa que no és possible aconseguir fins avui en punts com Cala Saona o ses Illetes.

Finalment, José Manuel Alcaraz es va comprometre a tenir una relació constant amb els vesins per fer arribar a la resta de consellers qualsevol queixa que li traslladin.

El Consell Insular de Formentera dona llum verda a ajudes al lloguer per valor de 27.060 euros

La Junta de Govern del Consell Insular de Formentera ha donat llum verda a les ajudes al lloguer de l'habitatge corresponents a l'any 2022, que ascendeixen a un total de 27.060 euros. En total han estat 11 sol·licituds les aprovades de manera inicial. Totes elles, a excepció d'una que rebrà 660 euros, per un import de 2.640 euros.

Altres 35 sol·licituds han estat excloses en un primer moment per falta de documentació. En aquest sentit, els sol·licitants comptaran amb un termini de 10 dies hàbils després de la publicació de l'acord en el BOIB per a presentar tota la documentació que se'ls requereix.

Dos sol·licitants van desistir directament de l'ajuda, mentre que altres 33 han quedat definitivament exclosos de la mateixa per diversos motius.

Court upholds Consell de Formentera procedure and rejects suspension of award of four lots of beach services contract

The Contentious-Administrative Court no. 3 of Palma has issued an order in which it accepts the submissions of the Consell de Formentera and rejects the motion brought by two companies to suspend the awarding of lots 7, 34, 36 and 37 of the beach services contract. The awarding process will thus continue.

15 March 2023
Office of Communication
Consell de Formentera

Ángel Custodio Navarro takes up post as nationally empowered permanent senior clerk of Consell de Formentera

foto 2023iii presa de possAna Juan, president of the Consell de Formentera, together with Bartomeu Escandell, general services councillor, and Paola Sales, legal services coordinator, has presided over the swearing in of Ángel Custodio Navarro as permanent senior clerk of the Consell Insular de Formentera. Custodio, who until now has been the administration's clerk on secondment, attained the senior nationally qualified rank in July 2022. The position of municipal clerk had remained without a permanent occupant since 2001, when the island's government was the Ajuntament de Formentera.

7 March 2023
Office of Communication
Consell de Formentera

Crews upgrade equipment and complete repairs of play areas on Formentera

foto 2022 renovacio parcs BThe Formentera Office of Island Services has renovated parts of the play area at Plaça de les Illes Pitiüses in La Savina, installed new play equipment in the park next to Escoleta de sa Miranda and performed repairs in Ses Bardetes park.

Paula Ferrer, Councillor of Island Services, asserted improvements were ongoing in the island's play areas, and that "the new play equipment at the Illes Pitiüses park is part of an overall refurbishment that has taken place in the last two years, including adding new and more interactive games for children".

At the Illes Pitiüses park, crews have replaced rubber flooring and installed new playground equipment such as a roofless three-tower structure, two suspension bridges, two slides, two access ladders, a musical panel and a triple seat swing. Work has also been completed on the outer wall. At the park next to the nursery, crews installed a rotating play structure with four climbing ropes that will be available for use in the days ahead.


20 May 2022
Communications Office
Consell de Formentera

More Articles...

Page 2 of 21

2
Find us at:
C/. Eivissa corner with Arx. Lluis Salvador
07860 Sant Francesc
tel. 971 32 10 87 · fax 971 32 10 63
agricultura@conselldeformentera.cat

twitter

 

facebook

horaris_eng_baix_1

boto YOUTUBE