• Català
  • Castellano
  • English
Áreas Urbanismo, Turismo y Actividades económicas Infraestructuras y servicios

El Consell es compromet a millorar la neteja de la Mola i anuncia que ja està treballant per dotar el col·legi de la localitat de servei de menjador

El conseller de Promoció Econòmica i Administració Insular, José Manuel Alcaraz, que és a la vegada el conseller encarregat de la Mola, es va reunir ahir a la tarda amb representants de l'Associació de Veïns d'aquesta localitat per escoltar les seves reclamacions i informar-los de les actuacions que està duent a terme el Consell de Formentera en aquesta zona de l'illa. A la reunió varen assistir també la consellera de Mobilitat i Gestió Ambiental, Verónica Castelló, i el conseller de Territori i Infraestructures, Javier Serra, ja que la majoria de les reclamacions dels vesins estaven relacionades amb aquestes àrees.

Entre altres coses, Alcaraz va informar els vesins que en breu començaran els treballs de restauració de la finca de Ca ses Ferreres, unes labors per a les quals hi ha aprovats 600.000 euros dels fons europeus Next Generation. El conseller ha recordat que aquesta finca es convertirà en un observatori astronòmic, a més de dedicar-se a l'experimentació agrària. També ha insistit que qualsevol ús que se li doni a aquesta casa “estarà consensuat amb els vesins de la Mola”.

Els consellers varen explicar també als veïns que ja s'estava treballant des de la institució insular per a posar en marxa el servei de menjador escolar en el col·legi de la localitat per al present curs.

Una altra de les reclamacions dels vesins es referia a la falta de neteja tant al poble com dels camins, cosa que els representants de l'equip de Govern es varen comprometre a solucionar amb l'entrada en funcionament de la nova contracta de fems.

Quant a la cobertura telefònica, una altra de les reclamacions històriques dels vesins de la Mola, des del Consell se'ls va informar que ja s'havien produït reunions amb les empreses operadores, que compten amb un informe de les fallades localitzades a l'illa i que continuen treballant per realitzar les millores necessàries. Unes millores que a vegades necessiten la instal·lació d'antenes en ubicacions òptimes, cosa que no és possible aconseguir fins avui en punts com Cala Saona o ses Illetes.

Finalment, José Manuel Alcaraz es va comprometre a tenir una relació constant amb els vesins per fer arribar a la resta de consellers qualsevol queixa que li traslladin.

El Consell Insular de Formentera dona llum verda a ajudes al lloguer per valor de 27.060 euros

La Junta de Govern del Consell Insular de Formentera ha donat llum verda a les ajudes al lloguer de l'habitatge corresponents a l'any 2022, que ascendeixen a un total de 27.060 euros. En total han estat 11 sol·licituds les aprovades de manera inicial. Totes elles, a excepció d'una que rebrà 660 euros, per un import de 2.640 euros.

Altres 35 sol·licituds han estat excloses en un primer moment per falta de documentació. En aquest sentit, els sol·licitants comptaran amb un termini de 10 dies hàbils després de la publicació de l'acord en el BOIB per a presentar tota la documentació que se'ls requereix.

Dos sol·licitants van desistir directament de l'ajuda, mentre que altres 33 han quedat definitivament exclosos de la mateixa per diversos motius.

El Juzgado avala el procedimiento del Consell y deniega la suspensión de la adjudicación de cuatro lotes del contrato de servicios de playas

El Juzgado Contencioso Administrativo núm. 3 de Palma ha emitido un auto en el que acepta las alegaciones del Consell y deniega la suspensión del procedimiento de adjudicación de los lotes 7, 34, 36 y 37 del contrato de servicios de playas solicitado por dos empresas, por lo que el procedimiento de adjudicación continúa su tramitación.

15 de marzo de 2023
Área de Comunicación
Consell de Formentera

Ángel Custodio Navarro toma posesión como secretario habilitado nacional del Consell, categoría superior, en provisión definitiva

foto 2023iii presa de possLa presidenta del Consell de Formentera, Ana Juan, acompañada por el conseller de Servicios Generales, Bartomeu Escandell, y la coordinadora de los Servicios Jurídicos, Paola Sales, ha presidido el acto de la toma de posesión de Ángel Custodio Navarro como secretario habilitado nacional del Consell Insular de Formentera, categoría superior, en provisión definitiva. Ángel Custodio Navarro, hasta ahora secretario de la Corporación en comisión de servicios, alcanzó en julio de 2022 la categoría superior, dentro de la habilitación nacional. La secretaría de la Corporación no se había cubierto de forma definitiva desde el año 2001, cuando existía como Ajuntament de Formentera.

7 de marzo de 2023
Área de Comunicacion
Consell de Formentera

Renovación de elementos de juego y trabajos de reparación en tres parques infantiles de Formentera

foto 2022 renovacio parcs BEl Consell de Formentera, a través del área de Servicios Insulares, ha finalizado los trabajos de renovación del parque infantil de la plaza de las Illes Pitiüses de La Savina, ha instalado un nuevo elemento de juego en el parque junto a escoleta de sa Miranda y ha hecho trabajos de reparación en el parque de ses Bardetes.

La consellera de Servicios Insulares, Paula Ferrer, ha destacado que "se están haciendo trabajos de mejora de forma permanente" en los parques infantiles de la isla, y que "los nuevos elementos de juegos en el parque Illes Pitiüses forman parte de la renovación de todo el conjunto que se está llevando a cabo en los últimos dos años, añadiendo además nuevos juegos más interactivos para los ninos".

En el parque de las Illes Pitiüses se ha sustituido el caucho y se han instalado nuevos elementos de juegos. En concreto, una estructura de tres torres, dos puentes colgantes, dos toboganes, dos escaleras de acceso, y una estructura de tres torres sin techo, dos puentes colgados, dos toboganes, dos escaleras de acceso, un panel musical y un columpio de triple asiento. También se ha acondicionado el murete exterior. Por otro lado, en el parque junto a la escoleta se ha instalado un elemento de juego giratorio con cuatro cuerdas de escalada, que se podrá utilizar en los próximos días.


20 de mayo de 2022
Área de Comunicación
Consell de Formentera

Más artículos...

Página 2 de 21

2

Nos encontrarás en:
C/. Eivissa esq. Arx. Lluis Salvador
07860 Sant Francesc
tel. 971 32 10 87 · fax 971 32 10 63
infraestructures@conselldeformentera.cat

twitter

 

facebook

boto INSTAGRAM

boto YOUTUBE