• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Cultura

La mirada de Renata Kverh sobre l'Índia al centre Antoni Tur 'Gabrielet'

La fotògrafa resident a Formentera Renata Kverh exposa des d'aquest divendres a les 19 hores al centre Antoni Tur 'Gabrielet' una mostra de quinze fotografies sota el títol 'My Mother India'. L'exposició sorgeix d'un viatge en solitari de sis mesos, i és una reflexió sobre com percebia la natura, la gent i els colors a l'Índia.

La mostra romandrà oberta fins al 5 de juny, de dilluns a diumenge, d'11 a 14 hores i de 17 a 20 hores.

25 de maig de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022 my mother india

Concert de la Banda de Música de Formentera a Muro

foto 2022 banda formen muroLa Banda Municipal de Música de Formentera va oferir ahir diumenge 15 de maig un concert a Muro (Mallorca), juntament amb la banda de música Unió Artística Murera, a l'Escola Graduada del poble amfitrió.

Un total de cinquanta músics d'ambdós formacions varen participar en aquest intercanvi. La Banda de Música de Formentera oferí un programa variat, des d'"Hallelujah" de L. Cohen fins a l'obertura "Es Cap de Barbaria" de Frank Cogollos, obra inspirada en la nostra illa. Per finalitzar l'acte, les dos bandes varen interpretar el pasdoble "Amparito Roca" conjuntament.

Aquest ha set el primer concert de la banda fora de les Pitiüses.

16 de maig de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

CARTELL Festes de Sant Ferran

cartell 2022 festes de sant ferran

La Formentera imaginària de Fran Lucas Simón al centre Antoni Tur 'Gabrielet'

L'artista Fran Lucas Simón torna al centre Antoni Tur 'Gabrielet' el pròxim dimarts 17 de maig amb l'exposició 'Para imaginar una isla', una mostra que planteja un viatge a través de la imaginació i de la pintura a partir d'objectes reciclats, trobats, descontextualitzats que plantegen jocs visuals i metàfores per imaginar la idea d'illa.

La mostra romandrà oberta fins al 24 de maig i es pot visitar de dilluns a diumenge, d'11 a 14 hores i de 18 a 21 hores. La inauguració serà el dimarts 17 a les 18 hores.

13 de maig de 2022
Àrea de Comunicacio
Consell de Formentera

CARTELL 2022 FRAN LUCAS SIMoN

Elena Vinyàrskaya mostra "Terra i somni" a la Sala d'Exposicions "Ajuntament Vell"

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Cultura, informa que del 17 al 28 de maig a la Sala d'Exposicions "Ajuntament Vell" es podrà visitar l'exposició "Terra i somni " d'Elena Vinyàrskaya.

El títol del projecte artístic remet al primer llibre publicat pel poeta eivissenc Marià Villangómez el 1948 "Terra i somni". En la conjunció d'aquests dos mots s'endinsen les arrels de les obres que integren el projecte expositiu.

L'artista ha volgut fer un homenatge personal al poeta, enguany que s'acompleixen vint anys de la seua mort, i interpreta de manera íntima i subjectiva l'obra poètica del mestre mitjançant el dibuix i l'aquarel·la. Gràcies a la seua experimentació, ens mostra en cadascuna de les obres unes subtileses diferents però amb un punt en comú: la integració dels versos a les peces.

L'exposició s'inaugurarà el dilluns 16 de maig a les 19.00 hores. La mostra es podrà visitar a la Sala d'Exposicions "Ajuntament Vell" de dilluns a dissabte d'11.00 a 14.00 hores i de 18.00 a 20.00 hores.

Diumenges, festius i dilluns matí, la sala romandrà tancada.12 de maig de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022 expo elena

Més articles...

Pàgina 3 de 103

3

Xarxa de Biblioteques

Institut d'Estudis Baleàrics

Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera