• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Cultura

Daniela Carestia mostra la diversitat cromàtica del fons marí de Formentera

cartell 2020 expo danielaL’artista Daniela Carestia exposa des d’aquest dimecres al Centre Antoni Tur ’Gabrielet’ la mostra Solo imagina, una exposició en la qual l’artista ofereix la seva particular visió del fons marí de Formentera. Diversitat de colors i materials reciclats, són algunes de les característiques d’aquesta exposició que obre el dimecres 23 de setembre fins al 2 d’octubre al Centre ‘Gabrielet’ de 10.30 a 13.30h i de 19.00 a 21.30 hores.

21 de setembre de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Obert el termini perquè les associacions demanin subvencions per a la realització de festes i activitats culturals

El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Cultura, informa que ja s’ha obert el termini perquè les associacions sense ànim de lucre, culturals o de veïns o comissions de festes, puguin sol·licitar subvencions per la realització de festes i activitats tradicionals o culturals a Formentera. El Consell destina aquest any una partida de 32.000€ a aquesta convocatòria.

La consellera de Cultura i Festes, Susana Labrador, ha volgut fer un especial agraïment a les associacions que “en un any tan complicat s’ha esforçat per organitzar actes culturals per les festes patronals” i també ha tengut paraules d’ànim “per les que no han pogut organitzar-les per mor de les restriccions del moment o per les dificultats”.

Comissió avaluadora
Una comissió tècnica avaluadora serà l’encarregada d’examinar les sol·licituds i la documentació presentada i comprovarà les dades en virtut de les quals s’haurà d’adoptar la resolució. Les associacions o comissions han de tenir domicili social i fiscal a l’illa de Formentera, estar inscrites al Registre d’Entitats Ciutadanes del Consell i també al Registre d’Associacions del Govern de les Illes Balears. El pagament de les ajudes es fa amb caràcter retroactiu per al període comprès entre novembre de 2019 i octubre 2020.

El termini per a la presentació de les sol·licituds finalitza el 31 d’octubre. Es poden presentar a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà del Consell de Formentera, amb cita prèvia telefonant al 971.32.10.87, o a través de l’OVAC (Oficina Virtual d’Atenció Ciutadana).


18 de setembre de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

“Contes d’Àfrica”

cartell 2020 Contes d AfricaEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Cultura, informa que aquest divendres 18 de setembre es representarà l’espectacle familiar Contes d’Africa, un recull de contes del continent africà, somiats a l’ombra del gran baobab.

L’espectacle anirà a carrec de David Novell i Monma Mingot, de la companyia Clownidoscopio Teatre, una companyia de teatre familiar nascuda a Eivissa l’any 2009. Amb un llenguatge fresc i proper, utilitza el clown, el teatre gestual i la música per donar vida a les seves creacions.

Contes d’Africa es podrà veure aquest divendres a les 18.30 h al pati de sa Senieta (Sant Francesc). L’aforament serà limitat i es respectaran totes les mesure sanitàries. Us demanam que arribeu uns 15 minuts abans de l’espectacle.


16 de setembre de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

La fotògrafa Esther González Zaera presenta “IDÒ” a l’Ajuntament Vell

cartell 2020 e gonzales idoIDÒ és el nom de l’exposició de la fotògrafa Esther González Zaera que des del dilluns 14 de setembre es podrà visitar a la sala d’Exposicions ‘Ajuntament Vell’. Assídua visitant de l’illa des de fa 40 anys, Esther mostra una Formentera molt personal, una visió de l’illa durant totes les estacions de l’any. El blanc i negre permet a la fotògrafa retratar una Formentera autèntica, on les textures, formes i moviments són els protagonistes. L’exposició està formada per 30 fotografies en blanc i negre, amb un format de 40 x 50 cm.

IDÒ romandrà oberta des del 14 al 26 de setembre a l’Ajuntament Vell d’11 a 14 hores i de 18 a 20 hores (diumenges i dilluns matí, tancat).
L’inici de l’exposició: dilluns 14 a les 18 h.

10 de setembre de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

“Vida Morta”, de Muntsabee, al Centre ‘Gabrielet’

foto 2020 vida morta 1El Centre Antoni Tur ‘Gabrielet’ acull des d’avui fins al 8 de setembre l’exposició Vida Morta, de Muntsa Darné (Muntsabee) fotògrafa barcelonina resident a Formentera.

Vida Morta, tal com assenyala l’artista, sorgeix de la reflexió sobre la mort. “Es tracta de la meva inquietud sobre les coses que deixen d’existir o senzillament es transformen en alguna altra cosa. La pèrdua és un sentiment profund de vegades difícil d’expressar”, assegura.

Per a Muntsa Darné, cada obra “és el procés creatiu per transferir una emoció” i per a mostrar-la utilitza la paraula i símbols d’éssers que ja no hi són: una papallona, una carta encriptada dins un llibre...

La mostra romandrà oberta fins al 8 de setembre d’11 a 14 hores i de 18 a 22 hores (dimecres i diumenges, tancats).

31 d’agost de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Més articles...

Pàgina 3 de 68

3

Xarxa de Biblioteques

Institut d'Estudis Baleàrics

Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera