• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Cultura

Signada l’acció concertada per a la producció de continguts de Ràdio Illa

foto 2020 conveni ACAFLa presidenta del Consell de Formentera, Alejandra Ferrer, i el representant de l’Associació Cultural Audiovisual de Formentera (ACAF), Álvaro Mendoza, han formalitzat avui l’acció concertada entre el Consell i l’associació d’aquest 2020 per a la producció de continguts de l’emissora pública insular Ràdio Illa. Mitjançant aquest acord ACAF rebrà la quantia de l’acció concertada, 30.000 euros, per a la producció dels continguts d’aquesta emissora que presta el servei públic de comunicació audiovisual a l’àmbit de Formentera. La consellera de Cultura, Susana Labrador, també ha estat present a l’acte de signatura.

Recordem que el Consell de Formentera és titular de la concessió d’una emissora municipal de ràdio (107,9FM) i que a través seu presta un servei públic de comunicació audiovisual, contribuint a la dinamització de la cultura local, i amb vocació de servei als ciutadans i ciutadanes de l’illa de Formentera.

La producció de continguts de Ràdio Illa s’ha vengut realitzant per part de l’ACAF, una entitat sense afany de lucre que té com a objecte divulgar la cultura pròpia de l’illa de Formentera, promoure la creació de mitjans de comunicació i contribuir a la participació de la ciutadania en la vida cultural de l’illa.

Recordem que a més, durant l’estat d’alarma es va signar una subvenció per Ràdio Illa de 20.000€. Al 2019 es va formalitzar una acció concertada per 50.000€. Aquest any, a causa de la crisi de la covid-19 no es va poder formalitzar l’acció concertada a principi d’any i es varen avançar 20.000€ de la dotació econòmica, a través d’una subvenció, per garantir el funcionament de la ràdio pública.

19 d’agost de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

La Formentera més rural al Centre ‘Gabrielet’ de la mà de Silvina Taffuri

cartell 2020 taffuriL’artista Silvina Taffuri presenta demà l’exposició ... Y también hay mar al Centre Antoni Tur ‘Gabrielet’. Aquesta mostra ens ofereix el costat més rural de la nostra illa. Cabres, ovelles, arbres i flors es combinen per revelar-nos un lloc que té molt a oferir, no només mar. De diversos passejos de l’artista per l’illa sorgeixen diferents esbossos inspirats per la natura que deriven en pintures de gran format o escultures.

La mostra romandrà oberta de dilluns a diumenge d’11 a 14 hores i de 17 a 22 hores fins al 27 d’agost.

17 d’agost de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

“Fragments d’Arquitectura” de Marià Castelló a la Sala d’Exposicions de l’Ajuntament Vell

cartell 2020 fragments arquitectura 3El pròxim dilluns 17 d’agost a les 19h obri portes la mostra Fragments d’Arquitectura de l’arquitecte Marià Castelló a la Sala d’Exposicions de l’Ajuntament Vell. Es podrà visitar fins al pròxim 29 d’agost en horari d’11 a 14h i de 19 a 21h, excepte els diumenges i dilluns al matí en què la sala roman tancada.

Segons explica el propi autor, Fragments d’Arquitectura és un projecte elaborat a partir de la reflexió sobre arquitectures ubicades a l’illa de Formentera que mostren una relació entre els espais que allotgen i l’edifici en general, difícilment apreciables de no ser per l’ús de la secció com a instrument d’anàlisi. Pot considerar-se també una col·lecció d’escultures que rescaten les proporcions geomètriques de les obres originals i a la vegada han patit una abstracció per a revelar-nos relacions i situacions que ni la fotografia ni la visita a l’edifici en qüestió ens poden oferir.

13 d’agost de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Inici de les activitats del Qué Celeste Festival

cartell 2020 que celesteAquest dissabte 15 d’agost tindrà lloc el II desembarcament pirata del Qué Celeste Festival. A les 17h es farà una sortida en caiac, a les 18h una neteja de platja as Pujols, a les 19h una perfomance as Pujols i a les 21h un espectacle de circ a la plaça d’Europa. Per assistir a qualsevol activitat cal reservar plaça enviant un email a quecelestefestival@gmail.com.

Les activitats del Qué Celeste Festival continuaran els pròxims dies:

22 i 23 d’agost hi haurà un espectacle a Sa Senieta a les 20h, “La habitación del arte”, Desiré Paredes acompanyarà amb la música.

29 d’agost una passejada en bicicleta.

Entre el 4 i el 27 setembre més activitats com neteja de platges, espectacles, xerrades, jornades feministes, concerts espectacles de circ, un certamen “poètrics slam”.

Totes les activitats són de petit format i fa falta reserva prèvia per adaptar-se a les mesures de prevenció de la covid-19 a l’illa. El Consell de Formentera col·labora amb l’Associació Qué Celeste Festival Formentera que és l’organitzadora del certamen.

13 d’agost de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

“En paral·lel al cel”, mostra d’Eba Marí Guaita al centre Gabrielet

cartell EN PARALLEL AL CElGeometria sagrada, cels estelats i paisatges marítims nocturns formen l’univers representat per Eba Marí Guaita, artista valenciana resident a Formentera, en la mostra que exposa des de demà 6 d’agost fins al 15 d’agost al centre Antoni Tur ‘Gabrielet’.

Mitjançant obres pintades amb acrílic i resina, l’artista mostra un espai intern, individual i col·lectiu ple de simbolisme. L’exposició obre demà a les 19 hores i romandrà oberta de dilluns a dissabte de 9 a 13.30 h i de 16.30 a 18 hores.

5 d’agost de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Més articles...

Pàgina 3 de 67

3

Xarxa de Biblioteques

Institut d'Estudis Baleàrics

Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera