• Català
  • Castellano
  • English
Sales d'Exposicions

Sala Municipal d'Exposicions (Ajuntament vell)

Interior de la sala d'exposicions

 

La Sala d'Exposicions "Ajuntament Vell", ubicada a la plaça de la Constitució de Sant Francesc Xavier, és un espai gestionat pel Consell Insular de Formentera destinat a acollir exposicions d'artistes, col·lectius i associacions culturals tant locals com de fora de l'illa i està gestionada per l'àrea de Cultura i Educació

El 2010 La Sala d'Exposicions "Ajuntament Vell", va complir 10 anys de programació estable ininterrompuda, en la qual s'han exposat les següents disciplines artístiques: pintura, escultura, fotografia, mostra d'arquitectura i artesania, mostra de tallers municipals, col·lectives, exposicions de caire divulgatiu compromeses amb el medi ambient, la cultura, la tradició, la defensa del territori i de la llengua catalana, o d'institucions i organismes de cooperació pel desenvolupament.

Han exposat a l'Ajuntament Vell entitats i fundacions culturals com el Col·lectiu Antinea, La Fundació Obra Social La Caixa, Obra social Sa Nostra. Caixa de Balears, Obra social CAM, STEI-I Intersindical, Institut Balear de la Dona, COAIB, Govern de les Illes Balears, la Fundació Brossa, Es Baluard, AAVIF, AFA, GEN-GOB, OCBF, CFSM, Sa Raval des Pa i Oli, Espai Dones, Fons Pitiús de cooperació...

Han participat a la Sala nombrosos artistes, residents i no residents, on ha primat l'admiració i el respecte per Formentera com a font d'inspiració artística.

Hem de recordar que la Sala d'Exposicions ha set possible gràcies a aquelles persones que en el seu moment varen treballar per donar-li una imatge, un ús i una continuïtat, i d'aquelles que actualment col·laboren amb l'àrea de Cultura per a la selecció i configuració de la programació.

La Sala ofereix una programació estable anual, de gener a desembre. Les inauguracions solen ser els dilluns a les 20.00h.

L'horari és de dimarts a dissabte. d'11 a 14 h i de 18 a 20 h. Dilluns matí i diumenge tancat. Aquest horari pot variar en funció de l'exposició. L'entrada és gratuïta.
Exposicions programades

Característiques tècniques:
Mides de la sala: 9,2 m de llarg x 4 m d'ample x 3,7 m d'alt
Magatzem: 5,6 m de llarg x 1,1 m d'ample x 3,7 m d'alt
Descarrega't el plànol de la sala

Sol·licitud de la sala d'exposicions:
Oficina d'Atenció ciutadana

Contacte:
Àrea de Cultura i Educació del Consell Insular de Formentera
tel. 971 32 12 75 · fax 971 32 12 76 · cultura@conselldeformentera.cat

Xarxa de Biblioteques

Institut d'Estudis Baleàrics

Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera