• Català
  • Castellano
  • English
Regulació Estany des Peix
Premsa Notícies

Reparació del camí de ses Vinyes

foto 2022 cami vinyesLa brigada d'Obres del Consell de Formentera ha començat aquest matí les feines de reparació del paviment del camí de ses Vinyes. Les obres es portaran a terme fins dimecres i ja s'ha comunicat als veïns que hi haurà trams on no es podrà circular. Per a la reparació del paviment es fa servir un microaglomerat de color marró. Una vegada finalitzada l'obra es repararà un tram de la carretera de Porto-salè, però amb color negre.

16 de maig de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

El Consell comença el procés d'estabilització de 242 llocs de feina de l'administració

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Recursos Humans, informa que en la darrera mesa negociadora amb els sindicats de l'administració insular celebrada la passada setmana es varen aprovar l'Oferta Pública d'Ocupació extraordinària derivada de la Llei 20/2021 de mesures urgents; i que té com a objectiu la reducció de la temporalitat a l'administració pública. Aquesta oferta aprovada en la mesa negociadora suposarà l'estabilització de 242 llocs de feina de funcionaris i persona laboral corresponents a 59 grups i categories diferents del Consell de Formentera.

La consellera de Recursos Humans, Paula Ferrer, ha posat de manifest "els esforços que està fent totes les administracions, en aquest cas el Consell, per reduir la temporalitat i garantir els drets dels treballadors a poder comptar amb una estabilitat al seu lloc de feina".

Paula Ferrer ha destacat "el diàleg constant" amb els sindicats del Consell. "En aquest procés d'estabilització de la plantilla estam anant tots a una amb propòsits comuns i compartits, per això vull agrair la feina dels sindicats que han demostrat en tot moment la seva serietat i voluntat de fer senzill el que és difícil", ha assenyalat la consellera de Recursos Humans.

Cal recordar, que durant l'any 2021 es va aprovar la implantació de la carrera professional al Consell de Formentera i que la mesa negociadora es va reunir en quatre ocasions i es treballa en la renovació del conveni de treballadors i la Relació de Llocs de Treball, entre altres temes. "Ens queda molt de camí a recórrer, i esper que el continuem fent junts", ha finalitzat la consellera Paula Ferrer.

16 de maig de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Autorització excepcional per caçar colom tudó

El Consell de Formentera, a través del servei de caça de l'àrea de Medi Rural, ha aprovat una autorització excepcional per al control d'espècies i la protecció dels cultius de l'illa de Formentera per part dels vedats de caça de Formentera. Des d'ahir 15 de maig i fins al 9 d'octubre, els dijous, dissabtes i diumenges es podrà caçar un tipus de colom, el tudó (Columba palumbus), als llocs autoritzats i es durà a terme per part dels caçadors habilitats dels vedats de caça. L'horari de caça serà de 7.30 h a 11.30 h i de 17.30 h a 21.00 h.

L'objectiu de l'autorització és assegurar la protecció adequada dels cultius que puguin resultar afectats per aquesta espècie que ha proliferat en els darrers anys a Formentera, segons ha explicat el conseller de Medi Rural, Josep Marí. Aquesta acció s'engloba dins la política del Consell de Formentera de recuperació del camp i control de les plagues que suposen una amenaça per als cultius agrícoles de la nostra illa.

16 de maig de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Concert de la Banda de Música de Formentera a Muro

foto 2022 banda formen muroLa Banda Municipal de Música de Formentera va oferir ahir diumenge 15 de maig un concert a Muro (Mallorca), juntament amb la banda de música Unió Artística Murera, a l'Escola Graduada del poble amfitrió.

Un total de cinquanta músics d'ambdós formacions varen participar en aquest intercanvi. La Banda de Música de Formentera oferí un programa variat, des d'"Hallelujah" de L. Cohen fins a l'obertura "Es Cap de Barbaria" de Frank Cogollos, obra inspirada en la nostra illa. Per finalitzar l'acte, les dos bandes varen interpretar el pasdoble "Amparito Roca" conjuntament.

Aquest ha set el primer concert de la banda fora de les Pitiüses.

16 de maig de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Més articles...

Pàgina 1 de 349

Inici
Anterior
1

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat