• Català
  • Castellano
  • English
Premsa Notícies

El Consell renova els convenis de col·laboració amb els clubs de majors de Sant Ferran i Sant Francesc

foto 2020 conveni majors 1La presidenta del Consell, Alejandra Ferrer, ha signat avui els convenis anuals de col·laboració amb la presidenta del Centre Social i de Majors de Sant Ferran, Rita Costa, i el president del Club de Jubilats i Pensionistes de Formentera, Julián Galindo. La vicepresidenta primera i consellera de Majors, Ana Juan, també ha estat present a la signatura dels dos convenis.

El Consell subvenciona al centre de majors de Sant Ferran amb 8.000 euros i al club de jubilats de Sant Francesc amb 11.000 euros per contribuir al manteniment dels seus centres i dels serveis que hi presten així com per a la promoció i el sosteniment d’activitats associatives i comunitàries adreçades a les persones majors.


24 de setembre de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Daniela Carestia mostra la diversitat cromàtica del fons marí de Formentera

cartell 2020 expo danielaL’artista Daniela Carestia exposa des d’aquest dimecres al Centre Antoni Tur ’Gabrielet’ la mostra Solo imagina, una exposició en la qual l’artista ofereix la seva particular visió del fons marí de Formentera. Diversitat de colors i materials reciclats, són algunes de les característiques d’aquesta exposició que obre el dimecres 23 de setembre fins al 2 d’octubre al Centre ‘Gabrielet’ de 10.30 a 13.30h i de 19.00 a 21.30 hores.

21 de setembre de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

El Formentera Zen se celebra el pròxim cap de setmana

foto 2020 Formentera ZenEl Consell de Formentera, a través de l’àrea de Turisme, informa que el pròxim divendres 25 de setembre començarà una nova edició del Formentera Zen. El certamen se celebrarà a l’hotel Gecko Beach Club, les xerrades, tallers i classes es faran a l’aire lliure i sempre respectant les mesures de seguretat anticovid.

A les 18.30h la presidenta i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer, donarà la benvinguda als assistents. Tot seguit començarà el programa que compta amb 9 experts del món de la salut i el benestar personal. Dissabte matí i tarda i diumenge seguiran els tallers i classes.

Podeu consultar el programa complet aquí. L’esdeveniment ha estat organitzat per l’empresa Puro Bienestar, contractada pel Consell de Formentera.


21 de setembre de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Formentera ha reutilitzat prop de mig miler de palets de la Deixalleria

foto 2020 paletsEl Consell de Formentera, a través de la conselleria de Medi Ambient, informa que des de la posada en marxa fa un any de la reutilització dels palets de fusta de la Deixalleria, s’han reciclat un total de 459 palets.

Aquest projecte pilot té com objectiu reciclar els palets que s’envien a la planta de transferència per ser triturats i posteriorment es traslladen a Eivissa, el que suposa un sobrecost econòmic per al Consell de Formentera. Els palets tenen un pes de 25 quilos cadascú i el cost de traslladar-los a Eivissa és de 171 euros la tona. És a dir, l’estalvi econòmic és de 4,25 euros per palet. En total, el reciclatge ha suposat un estalvi de 1.950 euros.

El conseller de Medi Ambient, Antonio J. Sanz, ha valorat ”la bona resposta que ha tengut aquesta iniciativa entre la població formenterera, a pesar de la pandèmia i el temps de confinament”. El conseller recorda que aquest reciclatge "es realitza segons estableix la normativa europea, nacional i balear per implementar la reutilització de matèries i de residus".

Els palets es lliuren de manera gratuïta a totes aquelles persones que ho desitgin i que prèviament s’hagin inscrit en un registre en la mateixa Deixalleria, on hi ha habilitat un punt de lliurament i recollida. Les persones que els retirin han de complir amb una sèrie de requisits, com la prohibició de vendre els palets un cop adquirits, fer un bon ús d’ells i respectar tot el que afecti la normativa de Medi Ambient. A més, es prohibeix específicament la crema dels palets tractats amb pintures o vernissos. El Consell de Formentera podrà retirar els palets cedits en cas d’incompliment per part de l’adquirent.


18 de setembre de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Més articles...

Pàgina 1 de 240

Inici
Anterior
1

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat