• Català
  • Castellano
  • English
Premsa Notícies

L'OAC obre demà amb el seu horari habitual i només amb cita prèvia

foto 2020 oac oberturaEl Consell de Formentera informa que l'Oficina d'Atenció Ciutadana, OAC, obre demà les portes amb l'horari habitual, de dilluns a divendres, de 9.00 a 14.00 hores i dijous tarda de 16.00 a 18.00 hores. A causa de les mesures de seguretat establertes per la Covid-19, l'atenció a l'OAC només es farà amb cita prèvia, que es podrà sol·licitar en el telèfon 687 209 618, que també està publicat a l'OVAC del Consell de Formentera.

El Consell recomana que es continuïn fent els tràmits de manera telemàtica a través de l’OVAC sense necessitat d’acudir de manera presencial. A més, el personal de l'OAC atén al telèfon 971 321 087 els dubtes en els tràmits de l'OVAC.

A l'OAC hi haurà tres llocs d'atenció presencials, on s'han instal·lat mampares protectores que cobreixen part del taulell. A més, es comptarà amb una persona que controlarà l'accés, comprovarà que el ciutadà ve amb una cita prèvia i amb mascareta, s'aplica gel hidroalcohòlic a les mans i no presenta símptomes de la Covid-19.

L'aforament màxim serà de 3 persones, per tant les cites tendran una entrada escalonada i serà comunicada en el moment de la confirmació de la sol·licitud. Per tal de complir amb les mesures establertes de prevenció, higiene i desinfecció necessàries, és obligatori l'ús de mascareta i es facilitarà la neteja de mans amb gel hidroalcohòlic a l'entrada. També s'ha substituït el mobiliari de les zones d'espera per facilitar la higienització entre cites per part del personal de l'OAC.


27 de maig de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

L'Escola de Vela comença l'activitat l'1 de juny

foto escola de velapjEl Consell de Formentera, a través de l'àrea d'Esports, informa que el dilluns 1 de juny comença l'activitat a l'Escola de Vela. Els cursos seran de 2 hores, que es faran de dilluns a divendres de 9.30 a 11.30 hores, 12 a 14 hores i de 16.30 a 18.30 hores. Els alumnes poden assistir qualsevol dia a la franja horària triada. A causa de les mesures de seguretat establertes per la Covid-19, la capacitat màxima del curs serà de 2 alumnes i, de moment, només es farà en modalitat de surf de vela per garantir la distància de seguretat.

Els cursos estan dirigits a nens a partir de 8 anys i adults que sapiguen nedar. Per poder realitzar la reserva serà necessari avisar amb 48 hores d'antelació, i les inscripcions s'han de fer al Poliesportiu Antoni Blanc. En tot moment s'haurà de complir amb les mesures de seguretat i higiene i, per tant, assistir a la instal·lació amb mascareta. D'altra banda, els cursos d'estiu s'iniciaran la setmana del 22 de juny. En les pròximes setmanes s'informarà de l'inici de les inscripcions i els horaris.


27 de maig de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

El Consell de Formentera facilita l'accés a internet als estudiants perquè segueixin les classes online

El Consell de Formentera ha fet el repartiment de targetes de connexió telefònica per facilitar l'accés a internet als escolars que necessiten tenir aquesta eina digital per continuar els seus estudis. En concret, 32 famílies s'han d'adreçat a l'àrea de Benestar Social per sol·licitar aquest servei. L'àrea de Noves Tecnologies ha gestionat una donació feta per l'empresa de telefonia Vodafone de 50 targetes de connexió a internet perquè arribi gratuïtament a aquests estudiants. Encara hi ha 18 disponibles, per sol·licitar-les es pot enviar un correu a benestarsocial@conselldeformentera.cat o telefonar al 971 32 12 71.

Paral·lelament el Consell de Formentera ha ajudat a fer el repartiment dels equips informàtics i altres eines de connexió digital que els centres escolars han ofert en préstec als estudiants que no en disposaven d'aquests aparells a les seves llars, així mateix des de l'àrea d'Educació s'ha fet un servei d'assessorament a les famílies per ajudar a que puguin accedir a les noves tecnologies. L'objectiu d'aquestes iniciatives és que els estudiants puguin seguir les classes online, mentre la crisi de la Covid-19 impossibilita fer classes presencials. Des de la institució es vol agrair la feina feta pels voluntaris de Protecció Civil que han estat els encarregats de fer el repartiment de tots aquests materials.

26 de maig de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Es convoquen 22 places de monitors de temps lliure per preparar la posada en marxa de l'Escola d'Estiu 2020

El Consell de Formentera informa que s'està preparant la posada en marxa de l'Escola d'Estiu 2020 i, per aquest motiu, aquesta setmana s'ha obert la convocatòria de 22 places de monitores i monitors de temps lliure per l'Escola d'Estiu 2020. El termini d'inscripció finalitzarà aquest diumenge 31 de maig. La previsió d'incorporació a aquesta feina és 8 de juny i la durada prevista d'aquest treball és d'entre 2,5 i 3 mesos. Els interessats es poden inscriure al web del Consell de Formentera, a l'apartat de l'àrea de Recursos Humans o ofertes de feina, on trobaran tota la informació:

http://conselldeformentera.cat/index.php?option=com_content&view=article&id=7018%3A2020-05-25-12-15-32&catid=366%3Arecursos-humans&Itemid=149&lang=ca

La consellera de Joventut, Vanessa Parellada, ha explicat que el Consell espera poder obrir l'Escola d'Estiu 2020, adreçada a infants en edat escolar (d'entre 3 i 12 anys), en les dates habituals, al voltant de l'1 de juliol. “Ara mateix l'estat d'alarma no permet organitzar una activitat de lleure com seria l'Escola d'Estiu, però volem estar preparats perquè de seguida que s'aixequi aquesta restricció es pugui oferir un programa d'activitats lúdiques que permeti que els i les menors puguin gaudir d'una oferta de qualitat i d'entreteniment durant l'estiu, ja que, després d'aquests mesos de confinament, segurament ho necessiten més que mai”, segons ha declarat la consellera.

“A més, l'Escola d'Estiu també ajudarà a la conciliació familiar ara que molts pares i mares hauran de tornar a les feines”, segons ha afegit Vanessa Parellada. “Aquesta posada en marxa de l'Escola d'Estiu es farà amb les màximes garanties de seguretat higièniques i sanitàries”, ha destacat la consellera. Des de l'equip de Joventut fa setmanes que s'està treballant, conjuntament amb el Govern balear i la resta de consells de les illes, en l'elaboració d'un protocol sanitari amb mesures de seguretat que després s'haurà d'ajustar al que dictamini l'ordre del Ministeri de Sanitat. En els pròxims dies s'obrirà el procés d'inscripció i es donaran tots els detalls de com es desenvoluparan les activitats i quines mesures de seguretat es prendran.

26 de maig de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Més articles...

Pàgina 19 de 240

19

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat