• Català
  • Castellano
  • English
Premsa Notícies

El pròxim dilluns obre les portes l’exposició dels alumnes del curs de pintura impartit de l’artista Teresa Matilla

cartell 2021 expo teresa matillaEl Consell de Formentera, a través de l’àrea de Cultura, informa que el pròxim dilluns 5 d’abril a les 18 hores obri portes l’exposició dels alumnes del curs de pintura impartit per l’artista Teresa Matilla. Enguany, l’alumnat ha treballat la composició, han continuat aprofundint en el maneig de les textures i, tal com explica la mateixa professora “s’ha volgut compensar d’alguna manera aquesta situació pandèmica amb informació i exercicis a través de les xarxes socials”.

A l’exposició es presenten les obres del curs 2020 que, arran de la pandèmia, no es varen poder exposar, i les del curs actual. En les obres podrem veure com s’han treballat diverses tècniques com ara l’oli, acrílic i tècniques mixtes, utilitzant el reciclatge tant en els suports com en els volums.

L’exposició es podrà veure fins al 10 d’abril a la Sala d’Exposicions “Ajuntament Vell”. L’horari és de dimarts a dissabte d’11 a 14 h i de 18 a 20 h.

31 de març de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Formentera demana que es reconsideri l’obligatorietat de l’ús de la mascareta a les platges i als espais naturals i s’adapti a les especificitats de cada lloc

La presidenta del Consell de Formentera, Alejandra Ferrer, ha fet una valoració sobre la publicació ahir d’un BOE en què es determina l’ús obligatori de la mascareta als espais naturals. Alejandra Ferrer ha assenyalat que aquest dictamen va “en contra de totes les polítiques que hem dut endavant fins ara, en què eren les comunitats autònomes, juntament amb els municipis, els encarregats de prendre aquest tipus de decisions pel que fa a mesures restrictives relacionades amb la covid-19”.

L’aplicació d’aquesta mesura em sembla “desproporcionada”, almenys per un lloc com Formentera on la majoria de les vegades a les “platges i espais naturals a l’aire lliure es pot garantir que la gent pugui passejar amb la distància sanitària necessària i per tant no hi ha un perill major de contagi”, segons ha precisat la presidenta. Ferrer ha afegit que “és necessari que les mesures siguin coherents i que la ciutadania les faci seves per garantir la seva participació en el compliment de les mateixes”. Cal recordar que la norma ja determinava que l’ús de la mascareta no era obligatori a les platges, ni piscines, ni als espais naturals a l’aire lliure sempre que es pogués respectar la distància de seguretat.

Avui la presidenta del Govern balear, Francina Armengol, participarà en el Consell Interterritorial de Salut. Alejandra Ferrer li ha traslladat a Armengol la petició de què es reconsideri l’aplicació d’aquesta norma. “La mesura ha de ser repensada i adaptada a cadascun dels espais i situacions i ha de tenir en compte les especificitats de cada lloc i l’evolució de la pandèmia en cada municipi”, ha declarat Ferrer.

31 de març de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

‘Formentera per emportar’, continua el suport del Consell a la difusió dels establiments que serveixen menjar per emportar i a domicili

cartell 2021 formen per emportarEl Consell de Formentera, a través de l’àrea de Comerç, ha reeditat i actualitzat el cartell informatiu que dona difusió dels bars, restaurants i establiments que en l’actualitat estan fent un servei de menjar per emportar i de servei a domicili. Cal recordar que per motius d’alerta sanitària, Formentera roman en nivell 2 i que els negocis d’hosteleria han de tancar com a màxim a les 18 h.

La vicepresidenta i consellera de Comerç, Ana Juan, ha agraït “l’esforç d’aquests establiments per oferir servei als clients locals i també als primers visitants i mantenir viva l’activitat del sector aquestes setmanes”. En aquest sentit, el cartell s’ha traduit a castellà i anglès i es difondrà també entre el sector turístic.

31 de març de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Torna Leonmanso a Formentera

foto 2021 leonmansoEl Consell de Formentera, a través de l’àrea de Cultura, informa que el proper divendres dia 9 d’abril tendrà lloc el concert de Leonmanso al pati del Centre Antoni Tur “Gabrielet” a les 20.00 h. L’aforament serà limitat, l’entrada és gratuïta, els interessats poden reservar les entrades a reserves@conselldeformentera.cat fins el dijous 8 d’abril a les 10.00 h.

La consellera de Cultura, Susana Labrador, ha destacat que “aquest concert s’emmarca dins les propostes culturals organitzades pel Dia de les Illes Balears d’aquest 2021, unes activitats que es reactiven després de l’ajornament de tota la programació durant el mes de març a causa de la pandèmia”. Cal destacar que a l’espectacle es respectaran totes les mesures de seguretat.

Leonmanso
Llure Marquès és Leonmanso. Va començar a compondre temes propis fa més de 15 anys. L’any 2008 es presenta al concurs de maquetes Rec-Play organitzat per IB3 i acaba finalista de les categories de rock contemporani i creativitat en català. De la segona, en surt guanyador, la qual cosa el permet enregistrar el seu primer disc Rinosaure. L’any 2014, sota la producció de Quim Torres (Delèn), grava el seu segon disc, Jardins de brutes basses. El 2018 surt al mercat Escolta com sona es teu pols, el seu tercer disc ple de cançons imprescindibles.

Leonmanso és el músic que convidaries a la teva festa d’aniversari, a l’hora de fer el dinar o en el moment d’anar a dormir perquè et composàs una cançó per a l’ocasió. Ell canta a tot i per a tothom. Per això, a vegades, sembla que el món sigui com les seves cançons i no al revés, segons recullen des de la seva productora.


31 de març de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Més articles...

Pàgina 3 de 272

3

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat