• Català
  • Castellano
  • English
Premsa Notícies

El Consell renova el conveni anual amb la Cambra de Comerç per fomentar la formació, investigació de mercat i comunicació de comerç a Formentera

foto 2021 conveni cambraLa presidenta del Consell de Formentera, Alejandra Ferrer, ha signat el conveni anual de col·laboració amb el delegat de la Cambra de Comerç de Formentera, Juan Manuel Costa Escanellas, per l’impuls de la formació, investigació de mercat i comunicació del comerç a l’illa. A la signatura del conveni ha estat present també la vicepresidenta primera i consellera de Comerç, Ana Juan.

Mitjançant aquest conveni, el Consell de Formentera aporta 7.000 euros a la Cambra, destinats a la realització d’unes jornades de formació, cursos centrats en idiomes, comerç, noves tecnologies, emprenedoria...; assessoraments, creació, gestió, finançament i seguretat a l’empresa, entre altres activitats.


26 de març de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Exposició dels alumnes de taller de fusta impartit per Aaron Keydar

cartell 2021 si buscasteEl Consell de Formentera, a través de l’àrea de Cultura, informa que el pròxim dilluns 29 de març obre les portes l’exposició dels alumnes del taller de fusta impartit per l’escultor Aaron Keydar Si buscaste, encontraste. Un total dotze obres seran presentades a la Sala d’Exposicions “Ajuntament Vell” fins dissabte 3 d’abril.

Enguany, s’exposaran les peces dels alumnes que han realitzat durant aquest curs, i les obres dels alumnes que varen realitzar el taller de talla de fusta el 2020, les quals no es varen poder exposar per motius de la pandèmia. Cal destacar que Keydar porta des de l’any 2014 impartint aquest taller de talla de fusta.

L’exposició es podrà veure a la Sala d’Exposicions “Ajuntament Vell” de dilluns a dissabte d’11 a 14 hores i de 18 a 20 hores. Diumenge i dilluns al matí, la sala estarà tancada.


25 de març de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

El Consell se suma aquest dissabte a ‘L’Hora del Planeta’ amb l’apagat de llums de les esglésies de Sant Francesc i Sant Ferran

cartell 2021 hora planetaEl Consell de Formentera, a través de l’àrea de Medi Ambient, se suma a la campanya de sensibilització mediambiental “L’Hora del Planeta” contribuint amb l’apagat de les llums de les esglésies de Sant Ferran i Sant Francesc, així com el tanatori. L’apagat es realitzarà aquest dissabte 27 de març, de les 20.30 a les 21.30 hores.

Es tracta d’una campanya impulsada des de l’organització de conservació de la naturalesa WWF, la qual anima tant a particulars com les institucions a apagar l’enllumenat d’edificis simbòlics de les principals ciutats del món o de les cases de la ciutadania per expressar el compromís davant la necessitat de preservar el medi ambient i de buscar solucions al canvi climàtic. Els compromisos d’aquesta iniciativa es recullen a la pàgina web www.horadelplaneta.es.

25 de març de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

El Consell renova la seva col·laboració amb la Pimef per impulsar el petit comerç de Formentera

foto 2021 conveni pimefLa presidenta del Consell de Formentera, Alejandra Ferrer, va signar ahir amb el president de la Petita i Mitjana Empresa de Formentera, Josep Mayans, la renovació del conveni per fomentar la formació, investigació de mercat i comunicació del comerç a l’illa. La vicepresidenta primera i consellera de Comerç, Ana Juan, també va estar present a la signatura del conveni.

El Consell de Formentera aportarà enguany 22.000 euros a la Pimef perquè, en coordinació amb l’àrea de Comerç, es puguin oferir iniciatives orientades a la formació dels empresaris, com les jornades formatives de l’hivern, executar projectes i estratègies de màrqueting i oferir les eines necessàries per dinamitzar el sector i millorar la seva competència. Altres de les tasques a desenvolupar mitjançant aquest conveni són les campanyes Compra a Casa, que l’any passat es va celebrar per primera vegada a l’estiu, l’assessorament comercial, recerca de mecenatge cultural o aconseguir la col·laboració de les empreses en diferents projectes mediambientals.

25 de març de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Més articles...

Pàgina 4 de 272

4

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat