• Català
  • Castellano
  • English
Regulació Estany des Peix
Premsa Notícies

"La importància d'educar: com motivar" a càrrec d'Antoni Ballester aquest dijous al cicle Xerrades per a famílies i docents

Antoni Ballester, pare, mestre, professor de secundària i doctorat per la UIB, oferirà aquest dijous 26 de gener la conferència 'La importància d'educar: com motivar' dins del cicle Xerrades per a famílies i docents que organitza l'àrea de Benestar Social del Consell de Formentera.

Totes les sessions se celebren a la sala de plens i estan obertes al públic en general. A més, hi ha un servei d'acollida per a infants. Els interessats poden fer reserva prèvia al correu educaciosocial@conselldeformentera.cat o al telèfon 971 321 271.

23 de gener de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2023i xerrades

'Formentera per menjar-se-la' arriba al congrés gastronòmic de Madrid Fusión

foto 2023i madrid fusion 1El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Turisme, informa que entre el 23 i el 25 de gener cinc restaurants de l'illa i sis productors locals participen en el congrés gastronòmic Madrid Fusión que se celebra al recinte firal Ifema de Madrid. La vicepresidenta i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer assistirà a la fira i ha agraït als restauradors i productors de Formentera la seua participació.

"El món gastronòmic s'ha convertit en un reclam turístic, i tant la cuina de Formentera, com els productors, estan fent una gran aposta per oferir un producte de qualitat, que no perd els orígens de Formentera però genera noves sensacions i s'adapta a les necessitats d'avui dia. Això és el que es podrà degustar a Madrid Fusión com un atractiu més de la nostra illa", segons ha explicat Alejandra Ferrer.

Formentera disposarà d'un estand de 6 metres per exposar informació relativa a la destinació Formentera, fent especial incidència en el món gastronòmic, com el llibre "Sabors de Formentera". Així mateix, hi haurà informació de la campanya "De Formentera amb molt de gust" per distingir, fomentar i promocionar la venda de producte local, així com del mapa Formentera Slow Food, que localitza els productors i distribuïdors de productes de quilòmetre zero que hi ha a l'illa. D'altra banda, hi haurà un apartat amb projecció de vídeos i taules i cadires per realitzar entrevistes amb agents de viatge o premsa.

Mostres de cuina i degustacions de producte local
Sota l'eslògan "Formentera per menjar-se-la", el dilluns 23 i dimarts 24 de gener els restaurants Can Pasqual, Tanga, Capri, Capritxos i Quimera faran mostres de cuina en directe ajuntant la cuina tradicional de Formentera amb productes de la terra, sempre amb un toc de modernitat per innovar en els plats. Així mateix, es faran degustacions de productes locals com ara vi (bodega Terramoll i bodega Es Cap), oli (Sa Tanca des Clot), pa (can Manolo), peix sec (Peix Sec Formentera), sobrassada (Carnisseria San Francisco) i sal líquida (Salines de Formentera). Els alumnes del mòdul de restauració de l'IES Marc Ferrer ajudaran a servir les creacions culinàries i els productes locals.


20 de gener de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Les Jornades de Medi Ambient arriben dilluns a Formentera

La Universitat de les Illes Balears i la Societat d'Història Natural de les Balears organitzen les VIII Jornades de Medi Ambient, que es faran per primera vegada a Formentera, els dies 23 i 24 de gener. Les jornades també compten amb la col·laboració del Consell de Formentera.

Les Jornades s'inauguren el dilluns 23 a les 9.30 hores al Centre Antoni Tur 'Gabrielet' i tenen l'objectiu d'oferir un espai en el qual investigadors i naturalistes de diferents àmbits podran donar a conèixer les investigacions i línies de treball que tenen com a denominador comú les Illes Balears i, de manera especial, les illes d'Eivissa i Formentera. D'aquesta manera, els naturalistes poden conèixer quins treballs es fan en altres camps diferents als seus.

Des de l'àrea insular de Medi Ambient s'anima a la gent a participar en unes jornades que serviran per exposar les troballes i investigacions naturalístiques d’aquests darrers anys, i per divulgar les activitats al públic en general. També serviran d’estímul per a l’intercanvi d’experiències i per aportar informació sobre temes relacionats amb el medi ambient.

20 de gener de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Taller de formació de receptes per a les bones relacions de parella

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Benestar Social, organitza els pròxims 3 i 4 de febrer el taller de 'Receptes per a les bones relacions de parella'. L'objectiu d'aquestes jornades és oferir formació per millorar i/o tenir relacions sanes de parella.

La formació s'estructurarà per diferents temes, com l'amor (s'abordarà l'amor i l'enamorament, els estils amorosos, la monogàmia i el poliamor i el contracte de parella), la parella (sexualitat, amor romàntic, bon tracte, cura mútua, expectatives...), les dificultats (resolució de conflictes, maneig de la ira, les fases del desamor) i les relacions afectives (relacions íntimes, fantasies sexuals, jugarois sexuals...).

El taller se celebrarà el divendres, 3 de febrer, de 16 a 20 hores i el dissabte, 4 de febrer, de 10 a 14 hores, a la sala de plens del Consell de Formentera. Cal inscripció prèvia a través del correu electrònic educaciosocial@conselldeformentera.cat o al telèfon 971321271.

Es pot assistir en parella o de manera individual i també hi ha servei d'acollida per a infants.

20 de gener de 2023
Àrea de Comunicacio
Consell de Formentera

cartell 2023i taller bones relacions

Més articles...

Pàgina 4 de 401

4

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat