• Català
  • Castellano
  • English
Regulació Estany des Peix
Premsa Notícies

Ángela Cervantes protagonitzarà el concert del Dia de les Illes Balears a Formentera

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Cultura, informa que arriba a Formentera Arrels d'ara, el darrer treball de la cantant eivissenca Ángela Cervantes, que ve acompanyada de Manel Fortià al contrabaix i de Carlos Montfort al violí i la percussió. Aquest és el concert dedicat a la celebració del Dia de les Illes Balears a Formentera i tendrà lloc el dissabte 4 de març a les 19.30 h a la Sala de Cultura (Cinema).

A la primavera de 2022, neix el projecte Arrels d'ara, on l'eivissenca pretén redescobrir la seva veu a través del folklore de la seva terra nadiua, encreuant-la sense fronteres amb sonoritats universals o del jazz més contemporani.

Segons explica Cervantes, "Arrels d'ara és un viatge a l'interior, per recuperar, redescobrir i reinterpretar el repertori vital, empeltat de les cançons que m'han marcat". És la voluntat de tornar a un repertori de sempre, des d'una veu d'ara. És un retrobament amb la llengua i les tradicions. És enaltir la cultura dels seus. És reclamar-la amb la urgència del present. És cantar als nostres fills amb la saba del passat.

Per fer aquest viatge compartit, s'uneix a dos companys de camí que, com ella, beuen de les fonts de la tradició, de la curiositat constant i de l'experimentació sense filtres ni barreres, Manel Fortià i Carlos Montfort.

Preus i entrades
Les entrades ja es poden comprar a través del web www.entradesformentera.cat per un preu de 7 €. El preu reduït, amb el 50 % de descompte, és per a les persones en situació d'atur i autònoms sense activitat, jubilats, menors de 25 anys, persones amb diversitat funcional, famílies monoparentals i famílies nombroses.


24 de febrer de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2023ii ac

Ana Juan sol·licita a la Conselleria de Salut una solució urgent per pal·liar la falta de metges especialistes a l'Hospital de Formentera

foto 2023ii reunio hospitalLa presidenta del Consell de Formentera, Ana Juan, es va posar ahir en contacte amb la consellera de Salut del Govern balear, Patrícia Gómez, per abordar la problemàtica provocada davant la manca de metges a l'Hospital de Formentera "i perquè es trobin solucions de manera urgent". Per a la presidenta, "és totalment necessari que aquesta manca de professionals se solucioni com més aviat millor, de manera immediata, per garantir el millor servei assistencial als pacients de la nostra illa". La presidenta ha reconegut "el gran esforç per part dels professionalssanitaris de l'Hospital davant aquesta situació" i també ha destacat la feina de la conselleria. Ana Juan ha incidit que "els pacients de Formentera no poden perdre en qualitat assistencial".

Avui, la presidenta s'ha reunit amb el subdirector de gestió de l'Hospital de Formentera, Gonzalo Espí, per traslladar-li la necessitat de millorar els recursos de personal a l'Hospital. La presidenta mantindrà reunions periòdiques amb el subdirector de l'Hospital per fer un seguiment de la situació dels serveis sanitaris a l'illa.

23 de febrer de 2023
Àrea de Comunicacio
Consell de Formentera

Formentera adjudica els lots d'hamaques i para-sols dels serveis de platges que redueixen l'espai d'ocupació actual en prop de 1.400 m2

La Junta de Govern del Consell de Formentera ha aprovat avui la proposta d'adjudicació dels lots d'hamaques i para-sols per a l'explotació dels serveis de temporada de les platges de Formentera pel període 2023-2028.

Segon destaca l'àrea de Medi Ambient, en aquest nou contracte s'ha reduït la superfície d'ocupació de les platges en 1.378 metres quadrades respecte a l'autorització que hi havia fins ara, amb la qual cosa es guanya més espai per la resta de banyistes, a més d'acotar l'espai concessionat per als elements autoritzats.

Respecte a les ofertes presentades, han primat aquelles que faran servir material de bona qualitat i que siguin de materials més sostenibles. A més, els adjudicataris han de responsabilitzar-se de la neteja de l'espai ocupat i han d'acreditar formació en temes medi ambientals com la gestió de residus, prevenció de la contaminació i vessaments, avarament d'espècies marines, execució de campanyes de conscienciació ambiental, neteges extres de zona de platja, divulgació dels valors ambientals de l'entorn, campanyes de sensibilització en relació al canvi climàtic, gestió ambiental, etc.

Pel que fa a la resta de lots, s'està a l'espera de rebre el títol de concessió administrativa de Costes.

23 de febrer de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Missió de vendes de Formentera per atreure el mercat suís en els extrems de temporada

foto 2023ii ausEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Turisme, informa que aquesta setmana s'està fent una missió de vendes a Zuric, i la pròxima se'n farà una altra a Ginebra. En aquest sentit, Formentera es reuneix amb agents de viatge especialitzats en el públic de Suïssa per explicar totes les possibilitats que ofereix l'illa en temporada baixa.

"D'aquesta manera es cerca atreure turistes suïssos, que solen fer viatges de llarga durada i se senten còmodes amb el clima primaveral que ofereix Formentera durant la temporada baixa", segons ha explicat la vicepresidenta i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer. El 2022 el mercat suís va suposar un 2 % del total de visitants i amb accions com aquesta es cerca que guanyi presència.

Es portarà material promocional de l'illa per destacar les oportunitats que ofereix per practicar esport o gaudir de l'oferta cultural, patrimonial o culinària, així com propostes per endinsar-se en la natura o fer rutes ornitològiques, mentre es coneix el seu passat i les tradicions més arrelades de l'illa.

22 de febrer de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Més articles...

Pàgina 9 de 412

9

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat