• Català
  • Castellano
  • English

Formentera destina 45.000 euros en ajudes sociosanitàries

mans-de-majorsEl Consell de Formentera, a través de l’àrea de Benestar Social, informa que és obert el termini de sol·licitud de subvencions dirigides a associacions i/o entitats privades sense ànim de lucre a l’illa de Formentera per al desenvolupament de programes i actuacions en matèria de serveis socials per a l’any 2018. El termini per demanar a aquestes ajudes és el 09 de juliol.

El Consell dedicarà a aquestes ajudes un total de 45.000 euros, una partida que ha estat incrementada en 11.000 euros respecte la de l’any passat.

Aquest muntant es destinarà a cobrir part de la despesa de programes i actuacions que contribueixin a una millora de les prestacions sociosanitàries a Formentera, a més de promoure aquelles activitats d’associacions i/o entitats privades sense ànim de lucre amb tasques destinades a l’atenció i millora de les condicions de vida dels majors dependents, les persones amb discapacitat, amb malaltia mental o d’altres malalties cròniques.

Les entitats interessades en tramitar aquestes ajudes poden adreçar-se al Centre d’Estades Diürnes de Formentera trucant al número de telèfon 971 32 16 17.