• Català
  • Castellano
  • English

Catalina Torres Ferrer compleix 100 anys de vida a Formentera

catalina-torres-ferrer1La consellera de Benestar Social, Vanessa Parellada, ha anat a felicitar a la formenterera Catalina Torres Ferrer que ahir 18 de febrer va complir 100 anys. La consellera va fer-li entrega d'un ram de flors, i va disfrutar de la celebració de l'aniversari a ca seva situada a la zona de ses Bardetes.

A la sortida, la consellera va assegurar que "Formentera és una illa afortunada de tenir persones centenàries amb ganes de seguir vivint, aprenent i ensenyant, i envoltades de gent amb ganes de seguir-les acompanyant". Així mateix va destacar "quantes coses explicaven els seus ulls", amb el desig de què "per molts anys més en segueixin parlant".

Ahir a la tarda, la família i amics més propers varen celebrar el centenari de na Catalina, la segona de quatre germans que va néixer a Formentera el 18 de febrer de l'any 1919, filla del moliner Juan Torres i de na Francisca Ferrer. Les gloses, les orelletes i la xocolata calenta feren d'aquesta una celebració dolça i entretinguda.