• Català
  • Castellano
  • English

La instal·lació de 3 repetidors millorarà la recepció de la televisió a l'illa

Repetidor de la MolaLa instal·lació de tres repetidors de televisió digital terrestre a l’illa de Formentera començarà de manera imminent, un cop el Consell de Formentera concedeixi la
llicència d’activitats per a iniciar les obres.
En aquests moments, l’Àrea de Noves Tecnologies de Formentera es troba a l’espera de l’anunci per a l’exposició pública del projecte per part de la conselleria d’Innovació i Noves Tecnologies del Govern Balear, i un cop finalitzi el període de publicació al Butlletí Oficial de les Illes Balears, es procedirà a la concessió de la llicència d’activitats.
La darrer passa en aquest sentit va ser l’aprovació per unanimitat de la declaració d’interès general dels expedients de la Televisió digital Terrestre a 3 punts de Formentera, el passat 30 de juliol en sessió plenària.
El projecte d’instal·lació de 3 repetidors a les zones de Sa Miranda (Sant Francesc), Sa Punta (Sant Ferran) i Es cap de Barbaria, millorarà la recepció de la televisió arreu de l’illa. Les previsions indiquen que les obres d’instal·lació dels nous equipaments tecnològics poden començar al mes de setembre, millorant la cobertura a la majoria de zones d’ombra de Formentera, com són Es Pujols, la Savina i Portossalè i la zona de es Cap de Barbaria.
La seva instal·lació a tres punts del territori insular és fruit de la signatura d’un conveni de col·laboració amb la conselleria d’Innovació i Noves Tecnologies del Govern Balear a finals de l’any passat, valorat en 360 mil euros, i que serà subvencionada amb la inversió del Govern Balear i parcialment amb els fons del Plan Avanza, impulsat pel Govern Central.