• Català
  • Castellano
  • English

Renda àgil a Formentera

renda webL’àrea d’Hisenda del Consell Insular de Formentera informa que a partir de dilluns dia 13 de maig es començarà a prestar el servei de Renda Àgil a les oficines de l’Agència Tributària de les Illes Balears (ATIB) al Carrer d’Eivissa, al nucli urbà de Sant Francesc Xavier.

La campanya tendrà lloc durant els mesos de maig i juny de dilluns a divendres de 8.30 a 15.00 i permetrà assessorar als usuaris per a dur a terme la declaració. El servei és gratuït i s’ha de demanar cita prèvia al telèfon 971.76.76.76 o bé a través de la pàgina web www.atib.es a través del qual s’assignaran el dia i l’hora per poder dur a terme la declaració de renda de l’any 2012.

Aquest servei es prestarà fins a darrers del mes de juny, data de finalització de la campanya de renda 2012.

El Conseller d’Hisenda de Formentera, Bartomeu Escandell, ha destacat la importància de la prestació d’aquest servei a la nostra illa, tenint en compte que a Formentera no hi ha cap punt d’atenció de l’Agencia Estatal de la Administración Tributaria (AEAT) i la gent s’hauria de desplaçar a l’illa d’Eivissa per poder rebre aquest servei.

Tal com ha recordat el conseller d'Hisenda, aquest servei volia ser eliminat per part del Govern Balear per enguany, tot i el compromís adquirit per seguir prestant aquest servei a Formentera, entre l’exconseller d’Hisenda del Govern Balear, Josep Ignasi Aguil i el conseller d'Hisenda de Formentera.

Facilitar la realització de serveis d’un manera àgil i des de Formentera és un dels objectius de la institució insular, que vetlla per garantir una bona cobertura de serveis a i des de Formentera amb el màxim assessorament a la ciutadania de l'illa.

Agència Tributària de les Illes Balears
C/ Eivissa nº 9, Sant Francesc Xavier